跳至

首頁

尾頁

男爵府

佢地 5 月上堂, 3 月頭報名
但係要 join 左做 member 先
攪得黎, 差唔多啦

原文章由 lswkaren 於 08-1-9 16:52 發表
嘩! 真係要咁早報名? 仲有成5個月喎

大宅

尖沙咀包班 - SUN

尖沙咀SUN包班:
昨天到尖沙咀center問過詳情. 包班6-8人都可以了, 但由於BB比較細 (我的現在三個月大), 最好參加BB年紀不要相差多過1個月.

上課日期為5月至7月. 共11課(其中1課為家長會議). 以我BB年紀, 每課會教3個遊戲, 以訓練大小肌肉為主.
未講費用: 包班會員HKD1,850

另外,每位BB媽咪/爸爸必須先成為Center的會員. (年費$100)
Tel. 2731-6374 www.hkcs.org/cdcb/pec/pec.htm

如有興趣一同包班就填妥以下啦:
1. darliechloebk - BB生日 10月12日
2. Sukiyau -------BB生日 10月21日 (幾點至幾點,地點石硤尾都可以)
3. EricaSin --- BB 生日 10月20日 (上課時間只可星期六及日, 因星期一至五要返工, 上課地點九龍區)
4.wongchiki-BB生日10月4日(九龍區)
5.audreybaby - BB生日10月24日(上課時間只可星期六及日, 因星期一至五要返工, 上課地點九龍區)
6.
7.
8.

welcome to audreyMAmi BLOG

民房

尖沙咀包班 - SUNDAY

尖沙咀SUN包班:
昨天到尖沙咀center問過詳情. 包班6-8人都可以了, 但由於BB比較細 (我的現在三個月大), 最好參加BB年紀不要相差多過1個月.

上課日期為5月至7月. 共11課(其中1課為家長會議). 以我BB年紀, 每課會教3個遊戲, 以訓練大小肌肉為主.

另外,每位BB媽咪/爸爸必須先成為Center的會員. (年費$100)
Tel. 2731-6374 www.hkcs.org/cdcb/pec/pec.htm

1. darliechloebk - BB生日 10月12日
2. Sukiyau -------BB生日 10月21日 (幾點至幾點,地點石硤尾都可以)
3. EricaSin --- BB 生日 10月20日 (上課時間只可星期六及日, 因星期一至五要返工, 上課地點九龍區)
5.audreybaby - BB生日10月24日(上課時間只可星期六及日, 因星期一至五要返工, 上課地點九龍區)
6. applelau -- BB 生日 11月16日
7.
8.

別墅

我都有興趣JOIN! 你地有無搵到一些可以免費試堂的playgroup? 我問問朋友再同大家share!

尖沙咀包班 - SUNDAY

尖沙咀SUN包班:

7. tung tung-- bb生日 10月19日
8.

別墅

人齊喇~~~

尖沙咀SUN包班:

7. tung tung-- bb生日 10月19日
8. katiemami -- bb 生日 10月12日

別墅

EE...尖沙咀包班人齊la, 咁應該點呀

原文章由 KatieMami 於 08-1-10 15:38 發表
人齊喇~~~

尖沙咀SUN包班:

上課日期為5月至7月. 共11課(其中1課為家長會議). 以我BB年紀 ...

別墅

我岩岩都pm 左 darliechloebk 問佢有咩要做
原文章由 EricaSin 於 08-1-10 15:41 發表
EE...尖沙咀包班人齊la, 咁應該點呀

民房

嘩! 太好喇! 人齊了. Next step 如下:

1) 我會做個contact list. 請pm給我email & mobile details.

2) 各位務必於2月18日之前申請為Center的會員. (這個幫不到大家, 必須自己做喇.) Tel. 2731-6374 www.hkcs.org/cdcb/pec/pec.htm

3) 因為Center是輪籌報名先到先得選擇上課時間的, 故實質上課時間會由Center分配. 建議大家可以一同決定SUNDAY尖沙咀3個時間的先後排序. 這個我會email大家商量.

4) 到3月5日當日, 我們其中一人9am前到Center門口排隊攞籌和交包班申請. 申請成功的話Center會電話通知我們確認獲分配哪個時段.

5) 雖然是包班, 但每人仍要獨立填報名表及支票的. 確認申請成功的三天之內, 每人須各自到Center交表及支票$1,850.

大致上是這樣吧. 其他問題/細節可email內商量啦.

darliechloebk上

別墅

msn 會唔會方便d?

[ 本文章最後由 KatieMami 於 08-1-10 16:51 編輯 ]

民房

回覆 #1 KatieMami 的文章

我office上不到 msn / yahoo mail 的。。。。

大宅

Hi darliechloebk,
I just already PM you lar. Pls check. Thanks!

原文章由 darliechloebk 於 08-1-10 16:46 發表
嘩! 太好喇! 人齊了. Next step 如下:

1) 我會做個contact list. 請pm給我email & mobile details.

2) 各位務必於2月18日之前申請為Center的會員. (這個幫不到大家, 必須自己做喇.) Tel. 2731-6374 www.hkcs.o ...

welcome to audreyMAmi BLOG

別墅

darliechloebk,

I just PM u ! Pls check!!

民房

早晨! 謝謝你們這麼快回覆. 已收到你們的msg了.

另外, 3月5日當天要提交一份詳細資料名單, 故可否也pm給我以下資料:
- 幼兒姓名(全名)
- 父/母姓名(全名)
- 會員號碼 (務必於2月18日前入會!)

現在等你們其他幾人的email+mobile details 喇, 之後就可以emial聯絡了.

darliechloebk上

別墅

I just PM u, please check.

原文章由 darliechloebk 於 08-1-11 07:53 發表

另外, 3月5日當天要提交一份詳細資料名單, 故可否也pm給我以下資料:
- 幼兒姓名(全名)
- 父/母姓名(全名)

現在等你們其他幾人的 ...

子爵府

pls check your PM

原文章由 darliechloebk 於 08-1-11 07:53 發表

- 幼兒姓名(全名)
- 父/母姓名(全名)

現在等你們其他幾人的 ...

複式洋房

Can I join the playgroup with you guys in TST now? More than 8 ppls is OK?
I just saw the post and my girl bith date is 24/10.

民房

I want to join in too. Is it possibile? My son was born at the 8th of Oct.

原文章由 MoJoJoJo 於 08-1-9 10:54 發表
啱啱夠 8 個可以包班
我沉晚 send 左 email 比各位
你收唔收到呀?

別墅

chapman媽,

我對你介紹的美孚私人playgroup好有興趣, bb要幾大先可以join呢? 知唔知收費如何? 有冇電話可以查詢? many thanks!

原文章由 chapman媽 於 08-1-3 22:55 發表
我就唔敢講話有番playgroup既會醒目D , 不過我覺得有番playgroup既小朋友比較會同人分享, 依D係大人好難教, 因為通常小朋友玩既野我地大人唔會同佢搶, 我好怕小朋友一見到人地既玩具佢就走過去搶, 我0願我既小朋 ...

男爵府

sure
我地就快夠人 group 2 班包班啦
我 pm 你呀

原文章由 jungle 於 08-1-13 19:47 發表
I want to join in too. Is it possibile? My son was born at the 8th of Oct.

複式洋房

Thanks darliecholebk, pls check pm.

首頁

尾頁

跳至