夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:回覆 啤梨b女 的帖子你地D花生友系度睇兩句

原帖由 nsrpgm3 於 14-08-17 發表
回覆 啤梨b女 的帖子

你地D花生友系度睇兩句話 就教人離婚 仲若無其事當自己系法官 咁X得閑 去 ...
咁勁做咩點評鬧我bitch 唔直接回覆我?怕死呀?男人老狗做埋啲嘢鬼鬼祟祟。

rosieee  b 女!不要為其他人勞   發表於 14-8-20 15:28

男爵府

引用:回覆 啤梨b女 的帖子你地D花生友系度睇兩句

回覆 啤梨b女 的帖子

你地D花生友系度睇兩句話 就教人離婚 仲若無其事當自己系法官 咁X得閑 去 ...
你老婆係forum打出黎,你有咩權管網友講乜?你麻鷹唔管管雞仔?姦人呀媽你都講得出?仲話講笑?你仲係唔係男人! 不知廉恥,無大無細,唔怪得你老婆唔要你

大宅

回覆:我要一個家 的帖子

我不是最捧。。。只是從小媽咪就教我做人要對得住自己做得住人光明正大。。孝順 同專重人專重自己依啲係家教。。做咗人呀媽就更加明白媽咪係好辛苦十月懷胎生自己的人血脈相連所以我唸唔到咩理由會唔錫佢囉!先生如果你真係明白就唔會話姦外母係講笑啦!做地盤唔代表粗魯咩都講得既!都係果句啦。。己所不容。勿施於人!

禁止訪問

大宅

兩公婆的事,我地外人不太消楚..但你竟然會講...姦外母...你仲係男人??仲係人???

rosieee  呢句真係變太!唉!   發表於 14-8-20 15:28

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:超底線!!!

估唔到咁多花生食
謀人老公有D野係唔講得笑 唔係一句講笑姐駛乜認真就大x哂 仲話番人好介意人地講乜
地盤老粗又如何 講野唔駛埋後果呀? 己所不慾 勿施於人 我老公係老粗一名都未試過講咁既野 你個腦比門夾過黎呀 定係你偉大既母親生你時 生少左個腦比你?on xx

仲有發燒 唔係高燒既話最好唔係郁d就比藥個小朋友食

要唔要離婚呢睇樓主點選擇 唔係人地三言兩語 就會搞到離婚既
有時有d女人只係想上黎呻下 點知又有人自己剷入黎 未搞到呻既行動升級變到做比你睇
樓主無論你做咩決定都應該係諗清諗楚 唔好一時之氣做錯決定 不過如果離婚就帶埋個女走 女女跟媽媽比較幸福 始終都係你照顧開

男爵府

引用:回覆+啤梨b女+的帖子你地D花生友系度睇兩句

回覆 啤梨b女 的帖子

老婆同奶奶真係唔可以一齊住,做男人係愛佢哋就分開住啦,見不見為乾淨!

男爵府

女人受左委屈,唔識發泄出街喊,男人覺得無面同埋老婆唔識做亦覺得好煩,同埋用\"你唔尊重我阿媽我得罪返你阿媽\"既態度就去鬧外母。呢個家好暴力,未出手前精神上已經暴力緊。

因為咁樣,女人爆發左狂鬧,男人又忍唔住出手...

直覺上你地都愛對方,可否各自冷靜反省下,先決定下一步係點?

男人:你兩公婆問題,關外母咩事?你鬧佢做乜?自己都有個女,係咪你個女嫁作人妻時,個男人睇佢唔順眼打電話俾你話姦你老婆\"講笑\"??

女人:學習下不受外人影響,唔好99話你又喊,處理好自己情緒,自己壓力同丈夫壓力都細好多。你諗下男人返來見到你喊時又唔知你做乜佢煩唔煩?

祝你地好運!

男爵府

樓主,比奶奶鬧唔駛喊,佢鬧妳咁多應該習慣啦! 諗吓有啲咩做咗可以激吓佢仲好啦😝

大宅

畀面勳章

婆媳分開住係最好

大宅

引用:就系系度見咁多keyborad 判官 我先特登

就系系度見咁多keyborad 判官 我先特登開個AC來應戰
請繼續放馬過來
你成個戰鬥格咁,根本解決唔到問題……你喺度win左場交,現實上輸左個家有咩意義?

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

nsrpgm3 發表於 14-8-17 16:28
有講 系同你講笑咁講

你講笑話奸外母 !? 一d都唔覺好笑囉

咁你老婆講笑話叫你阿媽去做 G 得唔得呀 ?! 好唔好笑 ?
咁都講得出, 係人唔係呀 !?

同埋你講一句就夠, 到底有無出過手打老婆 !? 如果有就收檔啦

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

nsrpgm3 發表於 14-8-17 17:45
就系系度見咁多keyborad 判官 我先特登開個AC來應戰
請繼續放馬過來

樓主選擇同你離婚真係無錯, 男人老狗做野都 short short 地

應戰 ? 邊個同你戰 ? 你又唔係我地老公 (好彩唔係...)

你輸哂頭家同仔女都唔關我地事架窩

luck_tang  x2  發表於 14-8-27 16:43
翠B  x2  發表於 14-8-20 03:07

水晶宮

aliensss2008 發表於 14-8-16 20:50
無錯呀
佢唔會心痛你呀
你更要對自己好
同意~~而且人真係要對自己好啲先得~~

複式洋房

回覆:dinosaurmum 的帖子

同意~樓主要加油呀

大宅

樓主的老公,如果兩公婆為左99攪到咁樣,我覺得好不值,想借問聲,邊個係同你一生一世的呢?佢始終為你捱過,無論女方有問題都好,都應該企一企女方一邊想下,你應該為下老婆出下聲,知道你夾左係中間好難做,但出聲唔係不孝,係要為下老婆著想下,想頭家好,唔係靜係識將所有責任推到人地身上。

水晶宮

引用:同老公結婚幾年,一直以為自己算幸福。佢大

原帖由 So2013 於 14-08-16 發表
同老公結婚幾年,一直以為自己算幸福。佢大我8年。但最近為小事鬧交,佢居然出手打我。枉我一直以來咁愛佢 ...
其他事唔評論。只要1動手打人,就已經係錯。

天空之城, 快樂之地

大宅

人可以變成咁!有D事是自己決定發生,但之後又否定,人渣也見識過,原來真係豬狗不如既人!

子爵府

2018父親節勳章 畀面勳章 DHA勳章

嘩。。。
講笑都唔應該咁講啦!!有咩咁好笑呀?
人黎架?講D咁既野!
你有媽媽生,你太太都有架!!
夫妻之間你連最基本尊重都做唔到!

樓主,你D相唔好DEL呀!將來實有用途!

首頁

尾頁

跳至