跳至

首頁

尾頁

大宅

大家打算係邊度訂生日蛋糕呀

有無好介紹呀

大宅

美心

男爵府

Das Gute:D

大宅

尋日只係在聖安X order 左個半磅既蛋糕仔比丫仔切 jar :lol:

大宅

原文章由 zzerong626 於 08-1-4 15:07 發表
美心

美心梗係好架啦 !

子爵府

今年訂太子貴族蛋糕

大宅

i also bought the birthday cake from Maxim for Jan....really good wor...

原文章由 美心 於 08-1-4 18:40 發表

美心梗係好架啦 !

大宅

原文章由 zzerong626 於 08-1-4 15:07 發表
美心
我都係訂美心方便呀,重要係有肥仔至愛超人公仔

大宅

太子貴族, 訂左4磅, 係大口仔入面隻雞, 黑森林, 好靚又好食。盛惠$680 

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

大宅

今日去左貴族揀蛋糕, 浩謙自己揀黎揀去最後都係揀左佢自己最鐘意的長毛象, 貴族好似好多人幫襯..唔知好唔好食呢?-(

大口仔入面隻雞, 我今日都見到呀, 幾得意丫..

原文章由 minnelli 於 08-1-5 20:07 發表
太子貴族, 訂左4磅, 係大口仔入面隻雞, 黑森林, 好靚又好食。盛惠$680 

大宅

原文章由 Kaling 於 08-1-5 21:58 發表
今日去左貴族揀蛋糕, 浩謙自己揀黎揀去最後都係揀左佢自己最鐘意的長毛象, 貴族好似好多人幫襯..唔知好唔好食呢?-(

...

I also went there today. But after I selected one cake, the staff told me that they will be closed during Lunar new year. So need to go for Maxim instead.

別墅

hi,

我上個月都訂咗個蛋糕俾個女(見圖),好睇又好食.....有興趣可以pm我...

大宅

haha, yours is from Kiwi Sweets!
I tried exactly the same one yesterday at my friend's boy 1yr party. Looks nice & yummy, very heavy in butter, tastes like Sara Lee cake.
I tried another one from the same shop, different type, but did not like it.
This one tastes better.

1 more consideration - 貴族冇得送貨,同唔做Disney 怕俾人告,但平d,KS & Maxim都好似有送貨。
原文章由 fongfong223 於 08-1-6 22:43 發表
hi,

我上個月都訂咗個蛋糕俾個女(見圖),好睇又好食.....有興趣可以pm我...

[ 本文章最後由 minnelli 於 08-1-7 15:32 編輯 ]

別墅

請問貴族,地址or 網頁有嗎,我想訂kitty 呀!唔知有沒有呢!新年開唔開呢?

原文章由 Kaling 於 08-1-5 23:28 發表

...

男爵府

點解你仲要訂既? 慶祝舊曆?

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=7572&district_id=99&inputcategory=cname&inputstr=%B6Q%B1%DA&amenity_id=&dishes_id=

原文章由 mmmickey 於 08-1-7 23:13 發表
請問貴族,地址or 網頁有嗎,我想訂kitty 呀!唔知有沒有呢!新年開唔開呢?

大宅

眼大的CC媽,cleverbb 咪話左唔開所以要去maxim 囉~
Kitty 做唔做你不如直接打電話去問吓

別墅

係 cc 個表姐年初三生日呀,想送一個 立體lkitty比佢

原文章由 mrsmcdull 於 08-1-8 10:28 發表
點解你仲要訂既? 慶祝舊曆?

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=7572&district_id=99&inputcategory=cname&inputstr=%B6Q%B1%DA&amenity_id=&dishes_id=

大宅

我都係第一次係貴族訂, 只知道係花虛附近, 新世紀酒店對面條街..不過我真係唔係咁like老闆娘, 又cool又惡:tongue: ..

原文章由 mmmickey 於 08-1-7 23:13 發表

大宅

好媽媽勳章

check過貴族唔做winnie the pooh cake啦 唔知重有邊間cakeshop有得訂呢

禁止發言

首頁

尾頁

跳至