使用意見

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:心聲留言板 留言問題

心聲無咁易中槍囉 有咩感受同唔開心 我覺得係心聲講會好d 同埋心靈脆弱都唔好揀係自由講囉 我覺得啫下

bluetulip  同意  發表於 14-8-17 09:00

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

引用:心聲無咁易中槍囉 有咩感受同唔開心 我覺得

原帖由 carmenyan206 於 14-08-17 發表
心聲無咁易中槍囉 有咩感受同唔開心 我覺得係心聲講會好d 同埋心靈脆弱都唔好揀係自由講囉 我覺得 ...
非常同意

不過假如係歪理當真理求支持既,無論post邊到都一樣下場吧!:lol

禁止訪問

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 carmenyan206 於 14-08-17 發

原帖由 momoakira 於 14-08-17 發表
非常同意

不過假如係歪理當真理求支持既,無論post邊到都一樣下場吧!
因為終極都係會比人擺發反係自由討論

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:心聲無咁易中槍囉 有咩感受同唔開心 我覺得

原帖由 carmenyan206 於 14-08-17 發表
心聲無咁易中槍囉 有咩感受同唔開心 我覺得係心聲講會好d 同埋心靈脆弱都唔好揀係自由講囉 我覺得 ...
我開過想 c post, 有少少收到反效果的感覺,公海反而關心的程度高 d d

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 carmenyan206 於 14-08-17 發

原帖由 Yubi.T 於 14-08-18 發表
我開過想 c post, 有少少收到反效果的感覺,公海反而關心的程度高 d d

...
點解你想c。。。。有咩同我講!!我撐你

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

carmenyan206 發表於 14-8-18 13:49
點解你想c。。。。有咩同我講!!我撐你
果時抑鬱返發,初起情緒勁低落,想了一想跳橋,跟住撐住無行動,上 BK 開 post 尋求支持,結果 del post 收場
全力支持捐血行動~

珊瑚宮

引用:Quote:carmenyan206 發表於 14-8-18 13:49

果時抑鬱返發,初起情緒勁低落,想了一想跳橋,跟住撐住無行動,上 BK 開 post 尋求支持,結果 del post 收 ...
哦哦 你以後有咩唔開心唔開po都可以搵我傾!i will be there for u

珊瑚宮

carmenyan206 發表於 14-8-18 14:51
哦哦 你以後有咩唔開心唔開po都可以搵我傾!i will be there for u
無咩啦,時間過咗去,沖淡咗了
anyway, thank you 二卡
全力支持捐血行動~

超級版主

超級版主

心聲留言

http://www.baby-kingdom.com/forum_home.php

應該會係側重於分享自己的心底話

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

引用:Quote:carmenyan206 發表於 14-8-18 13:49

果時抑鬱返發,初起情緒勁低落,想了一想跳橋,跟住撐住無行動,上 BK 開 post 尋求支持,結果 del post 收 ...
大家支持你

首頁

尾頁

跳至