網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

科X達電器直銷店,淘個2200w的破璧料理機,客服買時好快覆,到等收貨時,物流訊息發左去左他鄉,有人簽收左!我集運等他一件未到,其他的到期交易了!追左分別4日,客服吾覆,到我申請退款,他出來回覆,已發貨,有人簽收,不是他責任,拒絕退款!現申請淘寶客服介入,首次遇到黑店!3百多元的現在不知可否取回

大宅

回覆:LKS媽媽 的帖子

叫網店的客服佢聯繫快遞公司查明邊個簽收喇!如果集運公司無收過速遞公司的簽收電話咁就是速遞公司的問題!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

LKS媽媽 發表於 14-8-17 23:46
科X達電器直銷店,淘個2200w的破璧料理機,客服買時好快覆,到等收貨時,物流訊息發左去左他鄉,有人簽收左 ...
"物流訊息發左去左他鄉" 好明顯呢個運單號碼唔係你 ge, 好大可能比錯運單號碼,根本唔係寄去你收貨地址,絕對可以退款。

大宅

象牙宮

科X達電器直銷店,淘個2200w的破璧料理機,客服買時好快覆,到等收貨時,物流訊息發左去左他鄉,有人簽收左 ...

科X達電器直銷店
有冇 link 提供?

給大家研究下. 此公司的特點?

oooCeciooo  你研究人地公司做乜   發表於 14-8-19 02:57
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

5樓真係好多餘

樓主,
賣家畀你嘅單號肯定唔啱,
你叫佢睇清楚,
都唔係你個目的地,
叫佢搵番啱畀你,
希望只係一場誤會

丫雅    發表於 14-8-19 16:39
花花真美好!

男爵府

熱血勳章

回覆:好黑仔!遇到黑店

那店客服千追萬刮都吾蒲頭,終於回一句:單號正確,己到正確地址已簽收!吹漲!發左去第二個鎮,唯有議退款!那即回,已發貨己簽收,拒絕退款,叫我找淘寶介入!

男爵府

熱血勳章

又要等倒時,我上傳旺旺訊息,物流資料去,那狡猾的在最後兩小時給介入上傳從未暴光既所謂正確物流單號!那店應是慣性的了,給錯的單號,玩拖字訣,我拍了款,貨收不到,自然我急他不急!到自動交易完成財貨盡袋!

男爵府

熱血勳章

好了,結果淘寶介入判我勝訴,退回款項,立即把全數34O匯回支付寶acc!

丫雅    發表於 14-8-19 16:40

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:又要等倒時,我上傳旺旺訊息,物流資料去,

原帖由 LKS媽媽 於 14-08-19 發表
又要等倒時,我上傳旺旺訊息,物流資料去,那狡猾的在最後兩小時給介入上傳從未暴光既所謂正確物流單號!那 ...
你申請左退款,倒數會暫停,唔會打款住。

珍珠宮

引用:好了,結果淘寶介入判我勝訴,退回款項,立

原帖由 LKS媽媽 於 14-08-19 發表
好了,結果淘寶介入判我勝訴,退回款項,立即把全數34O匯回支付寶acc!
證據證明,賣家無得抵賴,恭喜!

伯爵府

BK Milk勳章

樓主係咪x士達呀?

首頁

尾頁

跳至