自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

如題,有咩地方提議下??

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:如題,有咩地方提議下

原帖由 lovejy 於 14-08-18 發表
如題,有咩地方提議下??
石澳

侯爵府

育兒性格勳章

南生圍....迪欣湖..其實你個攝影師應該都有建議地方

禁止訪問

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:香港有咩影Pre Wedding 嘅景點推介呢

港島區有石澳 :大頭洲 (情人橋)又叫藍橋 歐色屋仔

大潭水霸/赤柱/香港大學

九龍區:尖沙咀1881

新界區:迪欣湖,南生圍,黃金海岸,烏溪沙,下白泥

公爵府

fannymama123 發表於 14-8-18 11:01
南生圍....迪欣湖..其實你個攝影師應該都有建議地方
佢就係想睇下我有咩心水先

伯爵府

回覆:香港有咩影Pre Wedding 嘅景點推介呢??

你應該叫佢俾啲景點你睇,你本身都唔清楚個景點係點好難揀,佢無 sample 你睇?同埋一般會揀三個地方,咁你就要睇返車程係點,咁無理由又南生圍又石澳咁,因為車程已經包括埋你全日影相既時間入面。

公爵府

引用:港島區有石澳 :大頭洲 (情人橋)又叫藍橋 歐

原帖由 momoakira 於 14-08-18 發表
港島區有石澳 :大頭洲 (情人橋)又叫藍橋 歐色屋仔

大潭水霸/赤柱/香港大學
你嘅意見好有用!!

公爵府

引用:Quote:fannymama123 發表於 14-8-18 11:01

原帖由 lovejy 於 14-08-18 發表
佢就係想睇下我有咩心水先
咁你心水系想影市区,定山水,佢应该已經比到意見你。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

首頁

尾頁

跳至