跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 iadalovebb 於 08-1-18 14:29 發表
I didn't receive babyface既相. How come?

d相真係唔知點追,我都有兩張GA

男爵府

我仲係咩都收唔到.............. 冇回應......:-(

別墅

唔好意思呀..我都俾咗2張BABYFACE相錢O架...由上年到依家都無... 咁係咪......算無O架...可唔可以退錢O架??

原文章由 iadalovebb 於 08-1-18 14:29 發表
I didn't receive babyface既相. How come?

子爵府

唉...........俾人呃$啦我地........
呃人$o個個人肯退$.,咁就唔叫呃$喇,,已經拖左咁耐,,相信我地都要自己問過babyface喇...

兩個都係我心肝定>3<

別墅

babyface仲有我哋d相咩 有冇人知

原文章由 fiti 於 08-1-19 16:57 發表
呃人$o個個人肯退$.,咁就唔叫呃$喇,,已經拖左咁耐,,相信我地都要自己問過babyface喇...

別墅

我想問吓..點可以聯絡到 baby face呀(有無電話或者網址呀..我淨係想要番d相留念咋...

原文章由 fiti 於 08-1-19 16:57 發表

大宅

Dear All,

我問過baby face, 佢話其實d相和cd已經做好, 但係尚未收到錢。故未pm俾我地取相。:cry: :cry:

原文章由 SharonFu 於 08-1-22 10:47 發表
我想問吓..點可以聯絡到 baby face呀(有無電話或者網址呀..我淨係想要番d相留念咋...
[9/7~3.49kgs] [13/1~9.86kgs]

大宅

but I've paid the photo money long long time ago la wor

原文章由 clkm55855 於 08-1-22 14:13 發表
Dear All,

我問過baby face, 佢話其實d相和cd已經做好, 但係尚未收到錢。故未pm俾我地取相。:cry: :cry:

子爵府

原文章由 clkm55855 於 08-1-22 14:13 發表
Dear All,

唉.......早知o個次同阿仔去baby face影相多口問下啦.....因為時間就係E小姐話比相我地o個排,我之後都有再上去攞自己d相都想順便攞埋嫁喇....不過有早知就冇乞衣....

咁不如今次自己上去攞把啦....我都唔等有邊位做搞手...搵日上去叫佢地認樣認相算鬼數

http://www.mybabyface.hk/home.html

E小姐,,,你咁o既行為真係好可惡!!!仲要呃我地話已經攞左d相,又話寄又話盛,,,,大家真係信錯你喇~~~~~
相信你會用遊客/第2個a/c睇到呢個post,,,,唔該檢討下啦...
我$40事小,,,要大家等左咁耐同信錯你事大!!!

[ 本文章最後由 fiti 於 08-1-22 16:33 編輯 ]
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

原文章由 evita825 於 07-10-7 14:42 發表
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1158836&extra=page%3D5&page=3
有關生日會相片,襟章,雅婷訂書,POP-UP BOOKS請注意

1.有關MY BABY FACE生日會相片,昨天才由他們通知我今天
才可上去TAKE SOFT COPY,拿回家後,我會給訂了相的靚媽
每人燒1隻DISC.
(因他們只替我燒了一隻DISC,所以我預星期二可寄給你們,請各靚媽PM你們的地址給我)
2.有關襟章事宜:因生日會未能出席,但當天已安排了其中一位攝影師的朋友替我連同我設計&贊助的BANNER拿來,怎料他沒有拿來,但因手術後休養了一下子,及後他又不在香港,所以忘記了一事
(但各位請放心,我自問問心無愧,<--答應做的事一定做到,我會在這星期聯絡他及後寄給你們,讓大家久等,真不好意思)
3.訂購了雅婷,POP-UP BOOKS既靚媽,最後一批書在星期五已送到,我想請你們PM我你地既CONTACT NO.及所住地區給我,
(請注意,我下星期會安排親自送入香港仔,將軍澳給各靚媽,因為我發現這些書太重了,不想負責這兩區的媽咪辛苦,所以會親自運送)

==================================================
原文章由 evita825 於 07-10-26 22:57 發表
各位你好,我是evita的丈夫,她叫我向大家講星期日請準時出席,記得替小朋友扮鬼扮馬,因為當日會有遊戲,另因為仔仔病了很久,所以她也很久沒上來,令大家憂慮,敬請見諒,當日她也會派發書本及dvd給之前訂了的媽咪,謝謝! ...
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1179138&extra=page%3D7

[ 本文章最後由 fiti 於 08-1-22 16:38 編輯 ]
兩個都係我心肝定&gt;3&lt;

大宅

Dear All,

相錢都未比? 都好過份吓喎
呢D唔叫揾笨叫做咩????????EVITA, 個750元相錢, 你放埋咗一邊咋, 係就快D攞返出嚟啦
D相同書我無份訂, 但睇到都有火

大宅

Dear All,

未俾錢 ,攪錯ar...我地俾晒錢ga...evita做咩未俾錢ar,仲話d相o係佢度

洋房

我路過的、話bb病呃$、太過分!

別墅

咁點呀?錢一早就俾咗Evita,宜家又要俾多次錢?:cry:

男爵府

evita:

我唔再等喇........
我想退返$300算啦~
好希望你出來交代一下...thx a lot.......

男爵府

evita, 係o甘o既情況下,你退番錢比我就算啦,都唔想o甘煩,只係$80,請你盡快處理,真係唔好再拖,就算你唔得閒,你先生呢?你有冇工人?朋友或親戚?我諗點都有1個幫到你轉番錢比我地d媽咪!你唔會為左小小錢就失左你誠信???
其實我地係唔係需要真係集齊所有媽咪,一齊去你屋企先可以追到錢or書???係唔係要做到o甘?你依家攪成o 甘,真係令人好失望 :evil: :evil: :evil: :evil:
vwsy (paid)
(BM038E) Baby's First ABC Book ($20, $16)
(AD001) I want my Potty ($25, $20)
(CP113) Three Little Pigs-Flip-up ($25, $20)
(BM021) Babies-In the Park ($7.5, $6)
(BM023) Babies-In the Garden ($7.5, $6)
(BM018) Babies-At the Zoo ($7.5, $6)
(BM024) Babies-On the Move ($7.5, $6)
Total: $80

男爵府

今日evita call左我,我俾左address佢.......
佢promise會send books比我.......
hope件事快d完啦~
佢仲話好快要leave hk......佢bb要再做手術.......

侯爵府

睇程況而家係要0係度發下言先會得到回覆喎~~
evita,
麻煩您退相錢俾我吧,
我自已去baby face 買返d相算了~
thx
愛是恆久忍耐......

子爵府

evita

既然你有睇到d post,如果你唔得閒逐個比番錢
不如你將d相錢一次過比番曬出黎,我地自己處理番啦,
如果你選擇唔比我個人就當你係呃我錢啦...
我都希望你仔仔身體冇事,但唔希望你會因為仔仔病呢個原因去令到咁多mami等候/被你欺騙....
兩個都係我心肝定&gt;3&lt;

大宅

evita

既然你有睇到d post,如果你唔得閒逐個比番錢
不如你將d相錢一次過比番曬出黎,我地自己處理番啦,
如果你選擇唔比我個人就當你係呃我錢啦...
我都希望你仔仔身體冇事,但唔希望你會因為仔仔病呢個原因去令到咁多mami等候/被你欺騙....

--------------------------------------------
agree

首頁

尾頁

跳至