夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實事情就係咁既,我剛剛發現自己........我之後就同朋友傾電話時講請唔請工人好,之後可能我老公聽到啦,到了第二日,佢收工回到家時,佢就好主動咁問我請工人既野,之後我就同佢講我怕到時有兩個小朋友我怕會應付唔到,之後佢就立即叫我請了,因我老公一個月並唔係搵好多,佢就即刻去做part time了,屋企既家務依家全部都係佢做了,好開心,多謝你呀,老公:loveliness: :loveliness: :loveliness:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你老公好好呀, 情願自己辛苦d, 都唔比你咁辛苦:) :) :)

原文章由 LAMSON媽 於 08-1-6 19:25 發表
其實事情就係咁既,我剛剛發現自己........我之後就同朋友傾電話時講請唔請工人好,之後可能我老公聽到啦,到了第二日,佢收工回到家時,佢就好主動咁問我請工人既野,之後我就同佢講我怕到時有兩個小朋友我怕會應付唔到, ...

大宅

見到開心事我都好開心
你老公要讚呀,你錫佢多d喇

男爵府

嚟一個版區通常都係話老公有二奶或99勁衰.
聽到你係度讚你老公真係太好啦:loveliness:

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主有個咁體貼既好老公
真係"鄧"你開心呢

大宅

畀面勳章

你老公無私既付出,真係好值得一讚
''WhAt We sHouLd dO iS nOt forGet,buT to FoRgivE"

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

好媽媽勳章

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

原文章由 onon1022 於 08-1-6 23:02 發表

多謝你地都讚我老公呀,其實我老公都有佢既缺點既,不過有時就要大家體諒,之前我都唔識咩叫體諒嫁,不過見完社工後,聽下佢比我既意見,咁我地既關係就好了好多,(雖然之前都唔係差)大家加油呀,為幸福既家庭加油呀

首頁

尾頁

跳至