自由講場

跳至

首頁
12345...62

尾頁

洋房

ming2
我想問係咪一定要2月15日前影呀先有50元優惠呢??
我可唔可以book定先
日子就遲0的影呀
我囝囝現在三個月大想等到6-8個月大先影

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

舊年(06/2007)我都影過, 值得推介...

上年囝囝得8個月果時去影, 成家人(同埋外婆)好開心呀...
http://picasaweb.google.com/novan.chiu/BBQSHARE

成個過程都好反映到佢地小朋友的愛心,同唔計較,又唔HARD SELL果處令人感覺最GOOD呀麻...

果時想影咪study左一d媽咪意見囉, 佢地都話唔好貪造型多, 阿b會因為換衫多而忟囉….我自己又覺得少衫咪有d唔抵咁啦…點知佢話比你的造型就3個, 你自己可以拎衫去影多幾套都唔緊要佢肯就得架啦…心啉咁都好好啦 …!

我就選左淨影的PLAN, 想試下先啦, 都唔知得唔得...
去到個攝影師先比我地一齊影先當熱身囉, 好好呀, 唔駛阿仔一開始就怕生保....(大家經過6-10個月的時候就會好明白!)

同埋佢見個b一忟就比時間你地安撫下, 唔會好唔耐煩呀…
到最尾,阿仔應該係極眼瞓的情況下, 又氹又食(佢地真係好好, 又唔介意我地比小食個b,有d好緊張架麻….你著佢d衫, 又怕你整到佢d道具…佢地一d變樣都冇囉, 仲會一整夾埋, 我餵, daddy抹咀, 佢即影….)又呢樣又果樣情況下影左個多鐘,唔駛個半鐘就已經影左成200多張相….(呢個又位又讚…起碼唔係一過150就停…有d會好鬼計架麻…!)當然都有D都係 (斬)左眼啦,飛左果d都已經好多好夠用囉…!

到尾比$$啦,又冇話hardsell要join plan 哂相呀, 加soft呀, 加保護膜果d…!!佢地都好好…感覺上唔市儈先啦…!

因為之前同個兒生去影, 一陣梳下個頭又話加100, 一陣拎一張相出呢話唔執呢就點點點….又加幾百….一陣又話幫你整埋相簿又加百幾, 即係明明想幾百蚊落樓…攪攪下就成k幾呀…我最怕呢, 所以之前都打左幾次電話/email問實哂先…!!

我自己真係最like d 一家3口相囉, 造型都係用嚟滿足自己多d….佢真係好有feel (我覺得….)

所以都覺得值得推介….好野應該大家分享…hehe!!

別墅

想影0既媽咪,請係呢度登記啦

(1)Adawong
date : 26/01/2008
time : 2:00pm

(2)shah
date:15/02/2008
time:11:00am

(3) J.CHU
date: 11/02/2008
time:3:00pm

(4) Kyle
date:31/1/2008
time:1:00pm

伯爵府

魅力王子

(1)Adawong

(2)shah
date:04/02/2008
time:2:00pm

(3) J.CHU

(4) Kyle

別墅

煩請幫琳琳媽的Kyle改日期,date12-2-08,time1:00

男爵府

(1)Adawong

(2)shah

(3) J.CHU

(4) Kyle

(5) lui_BB
date:13/2/2008

男爵府

原文章由 lui_BB 於 08-1-29 17:20 發表

(1)Adawong

(2)shah

(3) J.CHU

(4) Kyle

(5) lui_BB
da ...

(6)littleteddy

04/02/200812:00noon

大宅

原文章由 littleteddy 於 08-1-30 20:11 發表

(6)littleteddy

04/02/200812:00noon

(7)雪瑩媽咪
我想14/2/08 3:00pm 得唔得呀?
thz!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我今日上左去影喇,感覺好好
但最美中不足係我個女唔知做嘜鬼 全程都唔係好笑又 又話要返HOME,好彩個哥哥好有心機引佢笑,但都唔係好自然
唉..所以我有心理準俾出來既相都唔係好掂呀

大宅

各位好呀!:恭: :喜: :發: :財: 歡迎大家分享下到babyQ影相既感覺!

伯爵府

魅力王子

thanks babyq studio,
my family this studio photos so nice,we so happy.

sharing with all bk friends:

please click here:

http://baby.popart.hk/blog/?skid=1220&sk=viewreply&n=15300
:喜:

大宅

初五開工啦!

今日鼠年開工!先祝大家身體健康,再祝大家財源廣進.我地廣告會係2月17日再係自由廣場刊登,先祈唔好唔記得我地e間零投訴既影樓吖!

仲有優惠陸續有黎,敬請留意!

伯爵府

魅力王子

bb&小朋友可以參加
"Special offer for SHAH group"

除送20張家庭相外,仲可以即時減$50. 想join就聯快d報名啦!

平日:-$500 (主角1位, 無限家庭成員)
包50張單人相,加送20張家庭相
連70個相片檔

六,日及假日:-$650 (主角1位,無限家庭成員)
包44張單人相,加送20張家庭相
連64個相片檔
~~以上價錢包括如下:~~
* 包5個造型
* 拍攝時間為1.5小時(90分鐘)
* 額外無限自備服裝

****"Special offer for SHAH group"****

1,
2,
3,
4,

[ 本文章最後由 shah 於 08-2-19 03:41 編輯 ]

公爵府

親子王國15週年勳章

bb&小朋友可以參加
"Special offer for SHAH group"
除送20張家庭相外,仲可以即時減$50. 想join就聯快d報名啦!

連70個相片檔

連64個相片檔
* 包5個造型
* 額外無限自備服裝

****"Special offer for SHAH group"****

1,BBG1 (我想3月尾平日影,是—否有買一送一的?)
2,
3,
4,

大宅

Pls. check pm.

原文章由 BBG1 於 08-2-19 20:18 發表
bb&小朋友可以參加

連70個相片檔

六,日及假日:-$65 ...

複式洋房

bb&小朋友可以參加

連70個相片檔

連64個相片檔
* 包5個造型
* 額外無限自備服裝

1,BBG1 (我想3月尾平日影,是—否有買一送一的?)
2, Chunghimmama (Mrs. Lee)
Date : 01/03/2008
Time : 11:00 am

3,
4,

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

請問cd 同 相片檔有什麼分別呀?

伯爵府

魅力王子

原文章由 shirleycsy 於 08-2-19 18:40 發表
請問cd 同 相片檔有什麼分別呀?

i know is same same....

their package is including 4R and cd.

[ 本文章最後由 shah 於 08-2-19 19:02 編輯 ]

民房

唔錯,值得推介!!

首頁
12345...62

尾頁

跳至