自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

www.babyQstudio.com
查詢電話: 3595 2659

A) BB PLAN B 優惠:
bb 9個月以下平日PLAN A套餐, 即可減$200, 實價$600.-
仲可以用$400換購價值$688-UV相簿1本.

B) PLAN A 優惠:
1月繼續至hit推廣, 2個約埋同時黎影, 第2個即有6折優惠, 無年齡限制-優惠期至2月28日!

*拍攝時間合共3小時/2個小朋友齊齊影
* 平日實價$1280.
* 六, 日及假日實價$1520.

免費送貨到本港商業區寫字樓地址. (其他地址須加收$50)

* 一家人開開心心黎影相.
* 100%保障,100%放心,只有babyQstudio做得到!

大宅

HCLAU,

我地收費以每位小朋友計算,相簿會影相後以e-mail方式發送給你揀相,揀相前係完全無任何收費.

原文章由 HCLAU 於 08-1-23 14:21 發表

唔該, 我都想同小朋友影相。
唔知道3個小朋友可否SHARE 2個套餐呢??
2月11日 12:00, 唔知道開工未呢???

大宅

各位好呀!:恭: :喜: :發: :財: 歡迎大家分享下到babyQ影相既感覺!

大宅

初五開工啦!

今日鼠年開工!先祝大家身體健康,再祝大家財源廣進.我地廣告會係2月17日再係自由廣場刊登,先祈唔好唔記得我地e間零投訴既影樓吖!

仲有優惠陸續有黎,敬請留意!

大宅

Pls. check pm.

原文章由 BBG1 於 08-2-19 20:18 發表
bb&小朋友可以參加
"Special offer for SHAH group"
除送20張家庭相外,仲可以即時減$50. 想join就聯快d報名啦!

平日:-$500 (主角1位, 無限家庭成員)
包50張單人相,加送20張家庭相
連70個相片檔

六,日及假日:-$65 ...

大宅

hi AgnesMom,

所有plan都包哂4R相片,而所有相片檔size約為4m,沖哂4R以上相片絕對無問題,亦無須一定經我地沖哂!

Ruby

原文章由 AgnesMom 於 08-2-26 10:13 發表
我想知cd內的相片檔可否沖印出來做4R 或更大的照片的?!還是我們一定要經他們買相才可以有4R或更大的照片?!

大宅

Hi AgnesMom,

我想你根本無須擔心小朋友狀態唔好會影響相片,因你影相後不用即時付款,我們會於2-3日後將電子相簿send給你揀相,如果不滿相片,可以拒絕購買,就因為咁先比到人客100%放心.

另外,我地影相時間為1.5小時(90分鐘),一般都能夠完成基本5套造型,如BB狀態好的話,更可以拍攝多套自備服裝.

Ruby

原文章由 AgnesMom 於 08-2-27 17:05 發表
我想問如果小朋友影影o下相要睡覺或飲奶咁點算啊?!影相時限是多少呢?!

大宅

hi AgnesMom,

我地影樓無收咩影相錢ga,鐘意d相就照plan買,唔鐘意就唔使付款.咁先係今時今日既服務態度嘛!希望你like啦!

Ruby

原文章由 AgnesMom 於 08-2-28 10:44 發表
我唔係擔心照片的質素呀!我係想知如果小朋友需要飲奶或睡覺 會唔會計落個九十分鐘影相時限內呀! 我都知時間可以好足夠如BB狀態好的話, 但我就係怕我囝囝到時唔合作嘛! 相可以唔晒 ...

大宅

Dear AgnesMom,

無錯呀!影完相後真係一毫子唔使比就可以返屋企等相簿揀相啦,要買相先跟plan計數!但當然如果你係影"純拍攝優惠"就唔同啦!因所有拍攝file(超過200個相片檔/每位主角計)會即時燒錄給人客自行哂相.

p.s.請留意我地每次都會影over200張相,並唔係一般只影幾十張包幾十張咁簡單!因我地明白作為消費者當然想keep多d相啦!

另外,我地所有$400起既plan都會包4R相片(已購買相片1套).咁人客咪唔使煩哂相囉!

有問題亦可以直接call我!

Ruby

原文章由 AgnesMom 於 08-2-29 12:08 發表

咁係咪我照book照影到時唔鍾意o的相就一毫子都唔駛比?!要相先跟plan買?!

[ 本文章最後由 GRCCFAMILY 於 08-2-29 13:29 編輯 ]

大宅

Hi 2heiBBmama,

等我遂一解答你啦!

咁其實你地有乜嘢plan同乜嘢收費和影幾耐?我地有:
平日$500包70張相,假日$650包64張相(連file包送貨),包5套造型,影相1.5小時(90分鐘),無限家庭相,無限家庭成員,無限自備服裝.
另外"純拍攝優惠"又係乜嘢價錢? $600包影超過200張相影幾耐?影1.5小時(90分鐘) 有無聯絡電話?歡迎隨時call93519607.
我有1個4歲半,1個15個月BB既小朋友
(1)若果bb做主角,其它人影家庭相, 係乜嘢價錢? 乜嘢plan岩?只要每張相有bb係度,家庭人數就不限ga la!價錢都係同上面一樣!
(2)若果"純拍攝優惠", 有2個小朋友份, 咁係影200定400張相呀? 2個主角當然影約400張啦!還是選幾多張相, 比幾多錢呀?我地既收費以每位主角計算,但join SHAHgroup會有$50 x 2優惠!

原文章由 2heiBBmama 於 08-2-29 14:48 發表
HI GRACCFAMILY,
咁其實你地有乜嘢plan同乜嘢收費和影幾耐?
另外"純拍攝優惠"又係乜嘢價錢? 影幾耐? 有無聯絡電話?
我有1個4歲半,1個15個月BB既小朋友
(1)若果bb做主角,其它人影家庭相, 係乜嘢價錢? 乜嘢plan岩?
(2) ...

大宅

餅印

想參加餅印只須要e-mail張相去[email protected]就得ga la!

大宅

hi 金仔媽媽,

係預約既時候,我地會盡量遷就bb既瞓覺/食奶時間! weekend booking係會緊張d,所以最好早d call我地check下會好d!

原文章由 金仔媽媽 於 08-3-17 09:49 發表
係呢, 想問下係1.5hrs拍攝會唔會計埋bb 既瞓覺/食奶時間呢??
你地studio 1 日影幾多個bb 呢?
另外請問星期六, 日 or Public Holidays 係咪已經好full??

大宅

溫馨提示!有關買一送一專for1歲以下bb優惠!

由於自推出"買一送一"優惠之後,反應熱烈,所以決定由4月開始,每月名額只限40位,先到先得!敬請留意!

大宅

剛推出8R美工相簿-共22pages連uv coating

我地剛剛推出8R美工相簿,優惠價$488/本,每位人客限訂1本,如有興趣可直接聯絡我以作安排!

大宅

hi koala_xin,

無規定要影D咩,都係由你自己話事,總之1次包相,1次只包files就得ga la! 你不如直接call我啦!

另外,絕對歡迎帶埋親朋戚友一齊黎影家庭合照喎!剛剛先有個mama,一行差不多20人到我地到,5個鐘影左好多好多唔同既家庭合照!真係好sweet ga!

原文章由 koala_xin 於 08-3-26 13:54 發表
ruby我想約4月份1歲以下bb的買一送一優惠。
請問你們4月的周末還有位麼?我想4月12,4月13或者4月19,4月20照。

買一送一我能夠先排pure,然後隔幾個月再拍另一個麼?pure包多少張照片呢?如要多選,收費多少?
謝謝。 ...

大宅

del. del. del.

原文章由 koala_xin 於 08-3-26 13:54 發表
ruby我想約4月份1歲以下bb的買一送一優惠。
請問你們4月的周末還有位麼?我想4月12,4月13或者4月19,4月20照。

買一送一我能夠先排pure,然後隔幾個月再拍另一個麼?pure包多少張照片呢?如要多選,收費多少?
謝謝。 ...

[ 本文章最後由 GRCCFAMILY 於 08-3-26 21:13 編輯 ]

大宅

佢地主角4位,所以有好多唔同組合既家庭相,影左成千幾相呀!仲要佢地係4代同堂,好勁揪吖!

原文章由 shah 於 08-3-26 21:37 發表

i know who are they,lam2006...
i "m waiting their new pics ar,hehe~!

大宅

hi 少奶奶,

2歲既小朋友比較活躍,所以我唔見議你影純拍攝優惠,我地e+平日做梗$500-70張,$600-100張,詳情可以上www.babyQstudio.com或者call93519607同我聯絡都得!

ruby

原文章由 少奶奶 於 08-4-2 12:29 發表
我仔仔2歲,想影輯相留念,如晒埋相how much?

大宅

hi yvonne.wong,

Pls. check PM.

babyQ

原文章由 yvonne.wong 於 08-4-3 01:00 發表
我小朋友七歲,有沒有衫適合她去影相?

大宅

我地最update既係:平日$500/70張,$600/100張(包影200+張,5套造型,無限家庭相,無限家庭成員&無限自備服裝,仲包送貨)

首頁
12345...13

尾頁

跳至