家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

有d覺得好似海鮮價咁(因sales而異),最平會係幾錢呢?先多謝分享!

大宅

回覆:cathygum 的帖子

我上年左右買 25500

大宅

引用:我上年左右買+25500

原帖由 Hongyui 於 14-08-19 發表
謝謝回覆!Sales quote我唔分期最平$28K,好貴!

別墅

佢地睇地區同客人屋企size 我6月中睇過 佢開我$32000 我屋企有 rainbow 又有 filter queen 佢就叫我 trade in 是但一部都得 可以平啲 甚至唔俾部機都可以 trade in 不過我覺得佢太唔老實 再加上用緊 rainbow 所以無幫襯 介紹我個fd 之後話我知 佢開 $28000 俾佢 頂佢…

大宅

引用:佢地睇地區同客人屋企size+我6月中睇過+佢

原帖由 扭計澄 於 14-08-20 發表
佢地睇地區同客人屋企size 我6月中睇過 佢開我$32000 我屋企有 rainbow 又有 filter queen 佢就叫我 trade ...
多謝分享!真係海鮮價wor,我個sales一開價係$36,400, 話trade in我部古董吸塵機減$5,200(我話你收咗都係掉架啦), 唔做分期最多減到$28,800, 齊頭俾我$28,000.....我覺得個價錢好「兒戲」咁,兩年錢睇Rainbow demo一樣......

別墅

rainbow我都幾多朋友用緊 佢地價錢就一樣 感覺上無咁搵笨

別墅

引用:我上年左右買 25500

原帖由 Hongyui 於 14-08-19 發表
想問下效果理想嗎?

Smiles Always :-D

大宅

引用:Quote:原帖由 Hongyui 於 14-08-19 發表我

原帖由 bobolo 於 14-08-21 發表
想問下效果理想嗎?
點解你地想買先? 因我鼻敏感好勁,連眼都開不到的,所以先用,咁我諗rainbow同佢應該功能差唔多,當然我敏感好左d, 但我有用葯,所以唔知關唔關事╮(╯_╰)╭

民房

成2萬幾值得嗎?我見都有其他水式吸塵機有類似功能,都係幾千蚊

別墅

引用:成2萬幾值得嗎?我見都有其他水式吸塵機有

原帖由 driverlai 於 14-08-23 發表
成2萬幾值得嗎?我見都有其他水式吸塵機有類似功能,都係幾千蚊
我有個fd用緊個幾佰蚊tum…根本唔用嘢唻

大宅

各位jm, 我剛8月尾買咗部 Pro Aqua 係$25900 fullpay, 你地d價錢好貴bor!

首頁

尾頁

跳至