懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

又就黎有sale la! 我今胎係第一胎,之後都應該會再生多個 想做定research 先趁遲d aeon sale 買架好d 耐用d 既bb 車,各位媽媽有無好推介呀?或者share 下買左邊隻牌子?

男爵府

回覆:bb車

P3幾好!又大架,又穩陣,不過好重!
我就用緊Graco同Combi

大宅

引用:P3幾好!又大架,又穩陣,不過好重!我就用

原帖由 SiciLee 於 14-08-21 發表
P3幾好!又大架,又穩陣,不過好重!
我就用緊Graco同Combi
你有2部?我係街都見到呢2隻幾多人用!有無覺得邊個好d呢?

男爵府

引用:Quote:原帖由 SiciLee 於 14-08-21 發表P3

原帖由 awifetobe 於 14-08-21 發表
你有2部?我係街都見到呢2隻幾多人用!有無覺得邊個好d呢?
係啊,有两部,combi係單手就可以收車開車,雖然好輕,但無避陣,感覺好似唔穩陣!
Graco係大車,有避陣,但唔可以單手收車同開車,所以如果用大車,一定要有人陪同先好用,因為抱住bb.無可能收到車的!

睇你的需求係咩啦!有好有唔好!

水晶宮

引用:又就黎有sale+la!+我今胎係第一胎,之後都

原帖由 awifetobe 於 14-08-20 發表
又就黎有sale la! 我今胎係第一胎,之後都應該會再生多個 想做定research 先趁遲d aeon sale 買架 ...
成日單拖帶b出街,搭巴士小巴要揹b又要收車,combi係不二之選

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:又就黎有sale la! 我今胎係第一胎,之後都

原帖由 awifetobe 於 14-08-20 發表
又就黎有sale la! 我今胎係第一胎,之後都應該會再生多個 想做定research 先趁遲d aeon sale 買架 ...
我用p3同 combi

大宅

p3貴唔貴r? 係咪初生到幾歲都岩用?

大宅

我都係P3同combi輕身車前後兩部,P3好重,要兩個人先會用,因為大架所以好實淨,BB坐得好舒服又安全,老公用多,因為佢高大用細車好辛苦,去人多地方都會用大車。細車係一個人時用,同婆婆用,牙煙d,我有一部舊的用一年被震就好似硬曬咁,用一個B就要買過,不過真係好方便,女人用多的話基本要買細車,不過越輕越唔襟。

大宅

我兩架chicco,一大一細, 兩架都好避震,舒服,擺野欄好大。

首頁

尾頁

跳至