婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

我同C6係有左再諗清楚先結婚既....
岩岩有左2個半月時佢要我落左BB(佢係基督徒)
佢同62結左婚成日吵架.到我C6 18old之後就分開左住.
佢一直都同我C6一齊住.其餘2個仔女同62住,
但99每都會反`去62度煮飯俾,兩個仔女同62食.
bb出左世99冇理過..到左bb識行識叫人.就成日搶住抱搶住教.
成日教緊bb時就叫佢走,e.g:bb唔食飯.我話你唔食就冇,西瓜食.
之後bb喊住同99講.點知佢同bb 講:食少陣洗死咩.唔好食佢...
成日說話單單打打.係c6面前就對我鬼咁好.得反我同佢,
指桑罵槐,平時已經當佢唱歌LA唔理佢,怕左佢唔同佢講野,
有時佢同62吵完架反到來就拿我黎出氣,
今晚真係忍唔住同佢講,有咩咪直接講LU..唔好單單打打LA..我聽唔明
佢冇出聲,我真係好想搬ar....唔想日日都係咁...

伯爵府

回覆:Annal-lo 的帖子

經濟許可,就搬走。
唔好委屈自己。

大宅

BK Milk勳章

直接無視佢講野,最憎人做炸兩 不過你c6又點睇?

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆:假人99....好想搬...

好怕人講野單打

禁止訪問

別墅

最緊要老公撐自己牙...

男爵府

搬唔搬到?如經濟可以,慳慳地可以過到日子,最好搬,如果唔係99下下做炸兩,你好難教仔。加上成日單單打打,好難頂。。

伯爵府

引用:我同C6係有左再諗清楚先結婚既....岩岩有左

原帖由 Annal-lo 於 14-08-21 發表
我同C6係有左再諗清楚先結婚既....
岩岩有左2個半月時佢要我落左BB(佢係基督徒)
佢同62結左婚成日吵架.到我 ...
搬! 有甘快得甘快!

男爵府

搬啦。失婚99如果係睇唔開果種人,很容易將新抱變成假想敵。又鐘意做炸兩,因為佢覺得同你唱反調,激死你之餘,又可以令個孫跟佢。咁樣不利於你教仔。不過搬走得返佢一個,你老公願意?
做人,5好難为自己

水晶宮

一係搬走~~
一係同99講自己教仔嘅時候請佢收聲~~
要教就教返佢自己嘅~~

別墅

回覆 dinosaurmum 的帖子

已經同佢講過無次,佢會覺得自己生左3個你吾洗教我丫,

別墅

回覆 nanaaixi 的帖子

我C6吾理我地點,佢一定吾會放下佢丫媽一個,99係D怨氣十足個D人!也因為佢令到C6同我成曰吵架!感情也吾好!
其實同C6拍拖時我同99關係好過我丫媽,到有先甘!

別墅

回覆 Yakultcat 的帖子

係丫,經濟冇問題,係如果搬就吾好要C6,因為C6一定同佢丫媽一齊,其實我吾衰到要人放棄丫媽,
而是真是頂吾順,同99吾好,同C6變左成日吵,好辛苦

男爵府

回覆:Annal-lo 的帖子

搬去附近得吾得?老公仍然可以返阿媽度,夜晚先返你度瞓

珍珠宮

Haha.....我99係人前對我好戈陣,我都會好緊張,然後超想同佢講:99,你都係好似平時咁啦!你咁樣我覺得好驚囉!(但每次都因為太緊張,避都避唔切,仲邊有機會講)

子爵府

畀面勳章

欺善怕惡...
唔好忍。。爆佢。。

男爵府

回覆 Annal-lo 的帖子

唔放低佢丫媽,咁真係死症,斗長命啦。。。
做人,5好難为自己

水晶宮

Annal-lo 發表於 14-8-21 23:35
回覆 dinosaurmum 的帖子

已經同佢講過無次,佢會覺得自己生左3個你吾洗教我丫, ...
咁個仔又唔係佢嘅~~我係唔會俾佢教囖~~

禁止訪問

大宅

畀面勳章

有啲人真係好令人費解,唔支持婚前性行為,但支持墮胎!

首頁

尾頁

跳至