美容扮靚

跳至

首頁
12345...40

尾頁

子爵府

有冇好介紹呢?

大宅

Haba出左導入器,但幾千蚊!!我覺得比錢去美容院仲好啦, 唔使自己搞, 又專業d...

子爵府

haba個套千幾蚊.. 唔好太貴
但我見dr ci labo反而要3千幾.. 我就覺得貴d啦!!

所以想問問大家有冇好介紹

禁止訪問

大宅

panasonic 都要 $2700 送 4 支美容液

子爵府

原文章由 babesiu 於 08-1-8 16:01 發表
幾仟蚊就不如去美容阮比人幫你仲好啦.我之前買咗屈人寺有得賣果隻玩(不過無導入咖), 唔洗二佰蚊平時用吓幾好咖.呢幾日成日眼腫面腫咁(原來M早咗嚟),噚晚頂唔順自己個衰樣咪攞支野嚟做面.做完即刻靚哂.眼袋收咗,面firm番,皮膚白 ...

二百蚊咁平...
請問而家仲有冇得買呢?

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

Handybio - $1700, made in Japan 唔包美容液, 有導入導出, 口碑唔錯, 我都諗緊 :mrgreen:

JC Lady 有隻好似$2xxx , 又係made in japan, 有導入導出, 貴左d...

靚靚有隻, details 唔太清楚

大宅

nu skin o個隻又如何?

大宅

原文章由 dorchiu 於 08-1-8 17:22 發表
Handybio - $1700, made in Japan 唔包美容液, 有導入導出, 口碑唔錯, 我都諗緊 :mrgreen:

JC Lady 有隻好似$2xxx , 又係made in japan, 有導入導出, 貴左d...

靚靚有隻, details 唔太清楚 ...

我用靚靚那隻(紅色box), 有導入導出, approx $1800 include 保濕gel & 骨膠原精華素 各2
剛剛才用完, 即刻靚番

複式洋房

原文章由 mirandalaw 於 08-1-8 14:49 發表
有冇好介紹呢?

其實平既幾百都有,係美容院用果d,但係你又要buy gel,又要自己做咁多個過程,不如去salon,做因為你做果陣唔放鬆做完個效果都唔靚喇,

子爵府

[url=http://image.www.rakuten.co.jp/smilehouse/img10172361609.jpeg][img=200,200]http://image.www.rakuten.co.jp/smilehouse/img10172361610.jpeg[/img][/url]

大人気!多機能型「超音波美顔器」!
ラメンテ La Mente オーロラシューティカルG(ゴールド)
商品番号 BIYOU003G
価格 23,380円 (税込24,549円) 送料込
個数
 友達にメールですすめる
 ケータイにURLを送る
 お気に入り商品に追加
 レビューを見る(26件)  レビューを書く

[size=+3]残り5台のみ限定!!

▲ページトップに戻る

[url=http://image.www.rakuten.co.jp/smilehouse/img10172368060.jpeg][img=207,200]http://image.www.rakuten.co.jp/smilehouse/img10172368061.jpeg[/img][/url]

★お買得★大人気!多機能型「超音波美顔器」!
ラメンテ La Mente オーロラシューティカルG
+Cプラ( プラセンタ 美容液)+リフトアップジェルセット
商品番号 BIYOU003G-CplaGel
価格 29,980円 (税込31,479円) 送料込
個数
 友達にメールですすめる
 ケータイにURLを送る
 お気に入り商品に追加
 レビューを見る(68件)  レビューを書く
我自己用緊佢好好用~我都係叫網友同我係日本買大約$2000幾蚊仲有埋精華素~

子爵府

原文章由 berry?????? 於 08-1-10 03:00 發表

www.rakuten.co.jp/smilehouse/img10172361609.jpeg]http://image.www.rakuten.co.jp/smilehouse/img10172361610.jpeg

http://www.rakuten.co.jp/images/rms/t.gif 大人気!多機能型「超音波美顔器」!
ラメンテ La Me ...

請問有冇咩途徑有得買呢?

個型幾靚喎!!!

子爵府

原文章由 mickey_2301 於 08-1-8 23:42 發表

我用靚靚那隻(紅色box), 有導入導出, approx $1800 include 保濕gel & 骨膠原精華素 各2
剛剛才用完, 即刻靚番

我剛剛去左靚靚到問, 好似一千蚊左右咋喎... 但就送一支eye gel
我想問佢有冇得試, 佢又話冇...

複式洋房

我係網上睇到有分紅外線,超聲波及正負離子既導入導出器, 請問有咩分別, 邊隻好D呀?

[ 本文章最後由 Apple07 於 08-1-10 15:53 編輯 ]

子爵府

原文章由 mickey_2301 於 08-1-8 23:42 發表

剛剛才用完, 即刻靚番

mickey_2301,

請問呢隻係made in where ga???

子爵府

我去日本樂天網睇倒嫁,真係好過出面做facial~
原文章由 mirandalaw 於 08-1-10 09:37 發表

請問有冇咩途徑有得買呢?

個型幾靚喎!!!

水晶宮

原文章由 berry?????? 於 08-1-12 01:52 發表
我去日本樂天網睇倒嫁,真係好過出面做facial~

how much???

子爵府

果時買(幾個月前)$2100左右啦~
原文章由 wewe 於 08-1-12 10:26 發表

how much???

首頁
12345...40

尾頁

跳至