婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛剛又同隻99嘈起上來 隻99成曰話bb細粒又瘦又唔食野 我終於忍唔住話返佢 叫佢唔好錦講 講左bb又唔會肥d 真係好想自己湊返 唔洗成日聽人說話 不過老公又唔比 好嬲呀!!!

大宅

認識瑞士牛牛第一回

回覆 MayDayBaby 的帖子

明白你, JM. 因為我99都係火星來,好煩又冇建設。。。 
都唔知點解DC6咁鍾意叫99湊B,仲要唔係湊得好。。。。

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

回覆:隻99成曰話bb細粒又瘦又唔食野

無辦法要佢湊,你真係睇開啲

主 賜 平 安

男爵府

MayDayBaby 發表於 14-8-21 08:51
剛剛又同隻99嘈起上來 隻99成曰話bb細粒又瘦又唔食野 我終於忍唔住話返佢 叫佢唔好錦講 講左bb又唔會肥d ...

點解而家d c6都唔比自己老婆湊b...我都好想唔洗99湊, 自己湊番b但經濟唔許可...

男爵府

健康院有冇話bb生長太慢?

珍珠宮

唉。。除非老公愚孝啦!如果唔係,真係要分析清楚,99湊b會帶尼嘅問題!
我無論幾辛苦,都一定自己搞掂,99,你就留番係自己屋企休息下啦!個家我會同老公自己承擔架啦!

子爵府

睛靈勳章

MayDayBaby 發表於 14-8-21 08:51
剛剛又同隻99嘈起上來 隻99成曰話bb細粒又瘦又唔食野 我終於忍唔住話返佢 叫佢唔好錦講 講左bb又唔會肥d ...
如果係奶奶湊但阿b又細粒又瘦又唔食嘢咁會唔會係奶奶妳有問題??佢而家係咪想賴落個種(即係妳兩公婆)到??

我個女係婆婆湊, 婆婆好有心機架~~ 奈何我粒女唔長肉, 五歲喇, 剩係得個高字, 瘦到條滕咁~~
我哋成日都話佢嘥米飯~~

唔啱聽嘅嘢, 哦哦哦咪過咗去囉~~ 無謂激自己~~

伯爵府

火精靈 發表於 14-8-21 10:12
如果係奶奶湊但阿b又細粒又瘦又唔食嘢咁會唔會係奶奶妳有問題??佢而家係咪想賴落個種(即係妳兩公婆)到??

...
係囉,既然小朋友係你99湊既,咁小朋友又細粒又瘦又唔食野,當然係你99有問題啦!你做乜要幫99洗脫罪名呀! 你應質問99點解搞到小朋友咁樣????

大宅

大宅

認識瑞士牛牛第一回

我老爺奶奶成日都咁講我個B,話唔長肉,但我覺得無問題囉,生長線正常無問題,成日拎我個囡同其他B比

珍珠宮

引用:Quote:MayDayBaby 發表於 14-8-21 08:51 剛

原帖由 火精靈 於 14-08-21 發表

...
其實小朋友唔係肥就好囉!
只要健康就得啦!

子爵府

睛靈勳章

做個靚太 發表於 14-8-21 11:25
其實小朋友唔係肥就好囉!
只要健康就得啦!
TOUCHWOOD, 我家小姐好小病痛~~
但見到佢奀滋滋咁, 我都驚喺街比啲厚多士話我虐待個女~~

水晶宮

點解唔可以俾你湊bb呢??
我都最唔中意啲99咁講自己個小朋友~~

男爵府

引用:我老爺奶奶成日都咁講我個B,話唔長肉,但我

原帖由 MnMneko 於 14-08-21 發表
我老爺奶奶成日都咁講我個B,話唔長肉,但我覺得無問題囉,生長線正常無問題,成日拎我個囡同其他B比 ...
D 99講野真係好討厭,我99好鍾意話自己湊大個兩個孫d皮膚好滑,但我個仔就好鞋,我聽完真係火都黎

我無論點睇,三個小朋友d皮膚都無咩唔同

珍珠宮

引用:Quote:做個靚太 發表於 14-8-21 11:25 其實

原帖由 火精靈 於 14-08-21 發表
TOUCHWOOD, 我家小姐好小病痛~~
但見到佢奀滋滋咁, 我都驚喺街比啲厚多士話我虐待個女~~
...
唔駛理人地點睇,我見到啲好肥嘅小朋友,會覺得佢超得意,同時會擔心佢將來點算?!
反而見到瘦嘅小朋友,同樣會覺得佢好得意,但唔會擔心囉!

別墅

因為啲99最鍾意俾人讚佢湊得個B大大隻隻, 肥肥白白. (一般別人/親戚讚美嘅對白都係: 哎呀, 你睇下, 你嫲嫲湊得你幾好, 肥肥白白, 好得意呀, 你嫲嫲餐餐餵得飽, 湊得你好好呀) 但係因為你個B唔長肉, 99得唔到呢啲讚美, 咪發泄喺你身上囉.

水晶宮

你99負責湊,bb又細粒又瘦又唔食野關你咩事

大宅

引用:我老爺奶奶成日都咁講我個B,話唔長肉,但我

原帖由 MnMneko 於 14-08-21 發表
我老爺奶奶成日都咁講我個B,話唔長肉,但我覺得無問題囉,生長線正常無問題,成日拎我個囡同其他B比 ...
我仔都是偏瘦個种,但是健康院話正常窩。。但是c6滴親戚次次都要話阿仔好瘦啊,︶︿︶真是想話。宜家比養豬啊,要肥肥白白啊

新的一年,媽媽希望溜溜健健康康,快樂成長!

子爵府

你真是捉到鹿都唔識脫角! 你緊係承機話返佢啦,佢湊到阿b又瘦又唔食野,好明顯係佢湊的方法有問題搞到阿b咁,緊係承機爆喊然後迫你c6攞返阿b唔比佢湊搵第二個湊啦!

大宅

哈哈哈 如果我話返佢係佢湊到bb細細粒 我唸我99會發顛

首頁

尾頁

跳至