跳至

首頁

尾頁

大宅

Hi! 各位準媽媽, 現在是17wks, 去私家檢查了3次, 已做oscar, book左月底做結構.

其實暫定去私家分娩, 但聽見有朋友講應該報埋政府會較好. 請問現在去報政府醫院遲唔遲? 同埋程序係點樣既呢?

禁止訪問

大宅

小吉梨, 謝謝你的回覆.
可能我想得太多, 聽得太多了!
哈, 都係等月底做完結構再FRIM!

威記的產檢都不錯架喎!
同埋好似有得要求無痛分娩, 是否真的?

洋房

我係喺廣華排既, 排之前我先打個電話去問, 因為嗰到幾full.
d friend試過三個月就排唔到. 仲有, 排政府醫院要睇地址, d姑娘話要啱區佢先受.

如果你真係排, 可以考慮下先打個電話.
我覺得小吉梨都講得啱,
(如果你已決定了去私家, 也未必要花這些時間的... ) 因為真係吓吓都要等.

大宅

Hi mimi2007,

謝謝回覆!

廣華產檢ok嗎? 真的很多人嗎? 可否比個查詢電話no.我reference.
以防不時之需. Thanks!

Thanks!

原文章由 mimi2007 於 08-1-9 11:10 發表
我係喺廣華排既, 排之前我先打個電話去問, 因為嗰到幾full.
d friend試過三個月就排唔到. 仲有, 排政府醫院要睇地址, d姑娘話要啱區佢先受.

如果你真係排, 可以考慮下先打個電話.
我覺得小吉梨都講得啱,
(如果你 ...

洋房

原文章由 小寶媽08 於 08-1-9 14:04 發表
Hi mimi2007,

謝謝回覆!

廣華產檢ok嗎? 真的很多人嗎? 可否比個查詢電話no.我reference.
以防不時之需. Thanks!

Thanks!

tel: 35172501
廣華的婦產科口碑不錯, 但你要留意, 服務方面, 始終與私家有分別的.

首頁

尾頁

跳至