嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我之前兩次喺優x360買過係正常用開嘅日本內銷版一樣,佢冇特別平㗎,不過有貨順路就買。第1次買一包ok,第2次已加價都買2包,都無問題嘅。
月頭見佢有貨,又買過2次ok,就買3包,今次再加價去到$178(大碼),點知開左就覺得質地唔同,係冇咁軟。最大分別係3條黃線。
但我冇keep單據囉,之前買開都冇事,而且呢間又唔係藥房,,,,
想問有冇jm喺呢間優x360買過中招呀?我都想知其實係咪確實呢款係假貨? 因我冇舊包裝對比喇。

子爵府

回覆:fupigpig 的帖子

今次再加價去到$178(大碼),點知開左就覺得質地唔同,係冇咁軟

買到$178 買行貨都得囉

珍珠宮

引用:今次再加價去到$178(大碼),點知開左就覺得

原帖由 micling 於 14-08-22 發表
今次再加價去到$178(大碼),點知開左就覺得質地唔同,係冇咁軟

買到$178 買行貨都得囉
我唔係貪平而買㗎,買開L size就明,長期斷貨㗎。
我都知吉之島賣大碼$179,但我未見過架上有貨囉。

子爵府

我成日都見到$179 大碼 (行貨)
萬0嗰樹呢

子爵府

萬0 成日都成幢山咁多

子爵府

回覆:micling 的帖子

右邊有大碼 我冇影到

珍珠宮

引用:右邊有大碼 我冇影到

右邊有大碼 我冇影到
我樓下間萬寧同百佳都冇賣merries。最近嗰間惠康都冇賣。
尿片用得好快,樓下藥房唔肯留貨,一個月頂多賣到一包俾我咋。
去開荃灣南豐2間,亦未必有。我地一個月會入荃灣一次買奶粉,冇貨就算,近兩三個月去都冇。
merries係大碼成日缺貨㗎。其他size唔會咁缺。

珍珠宮

回覆:又係merries真假問題

好早期係跟bk jm介紹fb有間羅xxx有merries,但佢送貨係指定日子,兼喺街交收,嗰次要4包,咁啱當時黃雨,電佢喺附近有蓋位置等(係可停車嘅馬路邊),佢堅持唔可以改地點(係露天馬路邊),咁我理解可能約齊客人同一地點等,好難改,點知老公去到,根本得我地一個客,老公淋到濕晒拎住4包尿片,,,,
咁冇再幫襯佢地。

子爵府

咁我同大碼 merries BB 有緣 呢
我行南豐水貨又有 冇料行下萬0 又見到

子爵府

我冇幫(陳) 羅XxX 呀
聽聞好差

珍珠宮

引用:咁我同大碼 merries BB 有緣 呢我行南豐水

咁我同大碼 merries BB 有緣 呢
我行南豐水貨又有 冇料行下萬0 又見到
我住深水埗區,可能呢區多水貨客搶卦? 我唔會去地鐵站藥房嗰邊,有都驚假貨,,,冇乜可靠又存貨多嘅商鋪選擇。

珍珠宮

引用:我冇幫(陳) 羅XxX 呀聽聞好差

我冇幫(陳) 羅XxX 呀
聽聞好差
我係好早期搵過佢地買一次,應該當時係s size。
佢當時標價係扺,而家就唔清楚。不過明明當時得我地一個客,黃雨都堅持要我地喺指定露天馬路邊交收,,,咁佢絕對冇錯,規舉係死嘅。佢喺車冇乜影響嘅,我地淋雨之嘛。

禁止訪問

珍珠宮

引用:Quote:fupigpig 發表於 14-8-22 13:21 好早

原帖由 thomas1234 於 14-08-24 發表
睇晒先講啦,,,識字嗎?

大宅

新一批merries...質地薄咗!我都以為係假野!

珍珠宮

引用:新一批merries...質地薄咗!我都以為係假野

原帖由 Creamymami01 於 14-08-24 發表
新一批merries...質地薄咗!我都以為係假野!
請問,你有冇比較過尿濕顯示嗰3條黃線? 因為我得番2條舊尿片比較,新嘅黃線係明顯深色左及粗左。
如果我求其喺藥房買,我都當買錯假貨就算。但而家都算係去連鎖店,都想搞清楚。
因我之前只買過日本內銷版,唔知香港行貨版係點,更加唔知有新貨改變。
thanks so much much much.

大宅

回覆 micling 的帖子

xl 44pcs 幾錢吖?
做全職媽媽真係唔簡單吖!

子爵府

回覆:Miyatachan 的帖子

唔記得 sorry
我個B 仲著緊 S

珍珠宮

引用:回覆 micling 的帖子xl 44pcs 幾錢吖

原帖由 Miyatachan 於 14-08-24 發表
回覆 micling 的帖子

xl 44pcs 幾錢吖?
今日行過荔枝角同荃灣吉之島,XL 44片$179 架上無貨。

大宅

旺角近雅蘭出口間屈臣氏有得買,而家重多左藥房有

fupigpig  thank so much much  發表於 14-8-24 22:57

首頁

尾頁

跳至