懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我是本身肥的,將來肚越來越大,想找合適的大肚衫/褲/裙,我住九龍區,請問有無推介邊度買平靚正呢?謝謝

子爵府

H&M??
我係九龍塘個間見到有幾多,不過冇乜款,淨色多
價錢中等

禁止訪問

複式洋房

好似好多平的褲都是會退色的,洗衫既會麻煩,又唔知對人體有無害。
都係買些大牌字好。

別墅

回覆:請問各位靚媽咪,邊度有平靚正大肚婆裙/褲買?

我係h&m買褲啊,尖沙咀同九龍塘都有得賣

複式洋房

我都係H&M買左條返工褲同LEGGINGS,幾修腳,唔錯,最緊要有得試嘛

男爵府

畀面勳章

太子始創1樓有一間,款式ok,夏天裙約$280,我介紹去個個都話平靚正,但其他孕婦用品較貴。

伯爵府

回覆:請問各位靚媽咪,邊度有平靚正大肚婆裙-褲買

我自己係淘宝買左幾條legging, 都好舒服,超有彈性,3十蚊人仔左右,有些平d都買過,冇咁舒服。

大宅

回覆:camanbi 的帖子

I just bought bigger size has had h&m

複式洋房

H&M既褲多款又修腳,著落修身唔會令人睇落論盡

別墅

回覆:請問各位靚媽咪,邊度有平靚正大肚婆裙-褲買

官塘駱駝漆大廈到有,你可以去睇睇

大宅

我係Gmarket 度買,D款好靚

大宅

kkb913 發表於 14-8-22 23:54
H&M既褲多款又修腳,著落修身唔會令人睇落論盡

大肚褲來嗎?

大宅

小談心 發表於 14-8-22 23:07
我自己係淘宝買左幾條legging, 都好舒服,超有彈性,3十蚊人仔左右,有些平d都買過,冇咁舒服。

...

可否比網址?感激

伯爵府

引用:Quote:小談心 發表於 14-8-22 23:07 我自己

原帖由 miss0101 於 14-08-23 發表
可否比網址?感激
包邮特价促销睡伊人均码2014孕妇春秋新款韩国装春装时尚韩版裤子 http://tb.cn/i/zALBda?ut_sk=1.UXvcW3eczwUBAGrw59asir2u_12278902_1408806440624.Copy.Page_ShareItem

伯爵府

引用:Quote:原帖由 miss0101 於 14-08-23 發表可

原帖由 小談心 於 14-08-23 發表
包邮特价促销睡伊人均码2014孕妇春秋新款韩国装春装时尚韩版裤子 http://tb.cn/i/zALBda?ut_sk=1.UXvcW3ecz ...
我總共買過3條legging, 呢間品質最好,彈性好好,好舒服

miss0101  多謝你呀^^  發表於 14-8-24 13:50

伯爵府

回覆:小談心 的帖子

其實買幾多套大肚裙就夠?
大肚著Leggings會箍住個肚唔舒服?

別墅

回覆 camanbi 的帖子

我暫時(四個月.. 已見肚) 喺H&M買左一條牛仔褲同一條leggings, 一條普通連身裙.. 好難講買幾多先夠呀, 之後凍D 都要再買
另外再試喺gmarket 買衫.. 仲未收到貨, 唔知質素點, 但揀就好多款揀 (我無乜行街, 原本係想喺H&M買埋孕婦衫, 但真係揀唔到....................)

大肚褲包住個肚, 我覺得幾舒服
不過有時要"優"褲就好礙眼....

別墅

www.asos.com !! Go to ''Maternity'' collection, very chic n reasonable price! Free shipping!

大宅

去TST or 花園街買大肚LEGGINGS

首頁

尾頁

跳至