潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問有經驗jm們,我現身處英國,如果想作最後衝刺,在希斯路機場是否有chanel跟hermes ?如是,價錢是否已是退稅後的價呢?還有我在法國入境英國出境,法英都有購物,店舖亦已幫我填好退稅單,咁我仲要唔要去到機場排隊退稅呢?

珍珠宮

減齡達人勳章

引用:想問有經驗jm們,我現身處英國,如果想作最

原帖由 yiuyiu-mum 於 14-08-23 發表
想問有經驗jm們,我現身處英國,如果想作最後衝刺,在希斯路機場是否有chanel跟hermes ?如是,價錢是否已是 ...
希斯路機場要Terminal 3先有Chanel 和Hermes, 其他terminal 係冇,價錢已退稅!一定要去機場排隊退稅,原因係要吸\'印\', 冇個\'stamp\'冇得退。

男爵府

引用:想問有經驗jm們,我現身處英國,如果想作最

原帖由 yiuyiu-mum 於 14-08-23 發表
想問有經驗jm們,我現身處英國,如果想作最後衝刺,在希斯路機場是否有chanel跟hermes ?如是,價錢是否已是 ...
早的去機場排退退稅,heathrow 好多人架

yiuyiu-mum  明白了,thanks  發表於 14-8-23 14:40
yiuyiu-mum  明白了,thanks  發表於 14-8-23 14:39

大宅

引用:Quote:原帖由 yiuyiu-mum 於 14-08-23 發表

原帖由 FennieMan 於 14-08-23 發表
希斯路機場要Terminal 3先有Chanel 和Hermes, 其他terminal 係冇,價錢已退稅!一定要去機場排隊退稅,原因 ...
唔該晒你

大宅

回覆:yiuyiu-mum 的帖子

真係要早啲去排,我試過陪friend 排cash refund 條隊排左個半鈡,排cc refund 嗰條最快都要九個字,仲要撞正有b6團,比人打左尖

子爵府

回覆:Ayamalki 的帖子

我上次預早3個鐘排

男爵府

引用:我上次預早3個鐘排 +

原帖由 veronica1210 於 14-08-23 發表
我上次預早3個鐘排
要架!
Heathrow 大機場,人流超多,遇正有tour group or 中東、非洲有米family 就更大鑊,6年前未有Big6團時,我都要排差不多一個鐘,真的想死。所以現在多數係其他機場飛,係London transit only 。我prefer credit card refund, at least 唔洗排。

子爵府

回覆:yiuyiu-mum 的帖子

T5……上次不用排隊……超快…………但T3

首頁

尾頁

跳至