懷孕前後

跳至

首頁
45678...32

尾頁

禁止訪問

回覆:有無5月媽媽呀~~

民房

係醫生到check 左有b b , 但紅線是比較淺, 上一次黎m 是8月1,但醫生話未照到有水泡, 是不是正常?好擔心

複式洋房

我last m係7月中,但原來遲排卵,而家照到5周,咁即係5月頭。但我開始擔心,以前小x過,希望一take過

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我今日都排左期,QE,edd係5月5。

我想問問大家,我由排egg後7日起至今5週1日,子宮日日都有會痺痺地好似拿住拿住嘅feel,但又唔係痛嘅。正常嗎?

芊芊星雨

禁止訪問

引用:係醫生到check 左有b b , 但紅線是比較淺,

男爵府

畀面勳章

引用:係醫生到check+左有b+b+,+但紅線是比較淺,

原帖由 kinmichung 於 14-09-03 發表
係醫生到check 左有b b , 但紅線是比較淺, 上一次黎m 是8月1,但醫生話未照到有水泡, 是不是正常?好擔心: ...
咁e 生係咪話正常?
因為我都唔識呀

男爵府

畀面勳章

引用:我last+m係7月中,但原來遲排卵,而家照到5

原帖由 ddccyy 於 14-09-03 發表
我last m係7月中,但原來遲排卵,而家照到5周,咁即係5月頭。但我開始擔心,以前小x過,希望一take過 ...
咪亂諗!bb 痴實你

男爵府

畀面勳章

引用:我今日都排左期,QE,edd係5月5。我想問問大

原帖由 芊雨 於 14-09-03 發表
我今日都排左期,QE,edd係5月5。

我想問問大家,我由排egg後7日起至今5週1日,子宮日日都有會痺痺地好似拿住 ...
佢起緊屋,撐大緊你個子宮,所以好似比針吉咁

大宅

引用:Quote:原帖由+willaimckm+於+14-09-02+發表

原帖由 jjjooo 於 14-09-02 發表
我lm 28/7,edd 4/5
我LP 係28/7,醫生計EDD係3/5,盈健普通科驗孕收$440

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+jjjooo+於+14-09-02+發表我lm

原帖由 kbi 於 14-09-03 發表
我LP 係28/7,醫生計EDD係3/5,盈健普通科驗孕收$440。
同一日lm,edd差一日

複式洋房

回覆:jjjooo 的帖子

多謝鼓勵呀,今朝發惡夢夢見個胎×左呀,擔心左成日。bb要痴實呀

複式洋房

Hello 咁多位好 ^~^ 上星期剛剛驗到有。我最後一次m係27/7,平均32日週期,應該係5月BB?!
第一次bingo,好多野都唔識,請大家多多指教!

洋房

我都係第一胎,前日驗到Bingo,lm係29/7,自己用apps計,edd係5/5,仲未去醫院排,淨係book左孫醫生,but要10月頭先有得睇,好緊張……

男爵府

引用:我都係第一胎,前日驗到Bingo,lm係29/7,

原帖由 DTM109 於 14-09-03 發表
我都係第一胎,前日驗到Bingo,lm係29/7,自己用apps計,edd係5/5,仲未去醫院排,淨係book左孫醫生 ...
我預產都係5月5 ,但book孫醫生要去到10月中,所以亦book 左另一個醫生9月尾(8週)。如果呢個醫生好咁10月就未必睇孫醫生,因為睇孫醫生等應診實等得好耐。

芊芊星雨

洋房

回覆:芊雨 的帖子

我都知孫醫生真係太多人,but我d朋友話佢好好,所以咪book佢試下,其實我都book左另一個醫生下星期照胎囊
咁你book左醫院未?

男爵府

引用:我都知孫醫生真係太多人,but我d朋友話佢好

原帖由 DTM109 於 14-09-04 發表
我都知孫醫生真係太多人,but我d朋友話佢好好,所以咪book佢試下,其實我都book左另一個醫生下星期照胎囊
咁 ...
剛今日book左QE

芊芊星雨

複式洋房

新手~~LP3/8,EDD10/5,已拎醫生證明,打算聽日去政府排!
想問下第一次私家產檢應安排幾時?我老公話唔好甘早,對個胎唔好喔~~
請大家多多指教,thx~~^^

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

恭喜晒,要注意多休息。

大宅

引用:剛發現Bingo...本來是3月媽媽,點知6week幾

原帖由 umikitakashi 於 14-08-23 發表
剛發現Bingo...本來是3月媽媽,點知6week幾先化學了~~~
決心一定要加油....深信BB好快會返黎身邊!!經歷左14 ...
我之前本身今年10月,小產左,而家剛bingo

大宅

引用:新手~~LP3/8,EDD10/5,已拎醫生證明,打算聽

原帖由 kezjlove 於 14-09-04 發表
新手~~LP3/8,EDD10/5,已拎醫生證明,打算聽日去政府排!
想問下第一次私家產檢應安排幾時?我老公話唔好甘 ...
同一日wor, 我都係LP3/8,今日剛登記左產檢

首頁
45678...32

尾頁

跳至