懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

belle,
我下星期二覆診要check倒心跳先可以決定預產期, 係咪架?如果我自己計應該係4月19号, 不過請為我同hapig 代禱 , 過咗12週先可以稍稍鬆口氣呀.

hapig
又見紅, 真係好驚呀, 你直情要瞓床, 唔好郁咁啦, 我早幾晚發夢見到自己流紅, 嚇到我差唔多天光先瞓得返, 你book咗oscar未呀, 我諗我唔check呢個啦, 我年紀大,睇下周醫生点講先啦.

concat
真係好遺憾你媽咪份人品係咁, 不過個個老人家都緊有d難頂脾氣,我老豆都好鬼煩架, 不過我住得遠, 搵籍口少d見面,少d磨擦.同埋可能我唔受佢果套啦, 我老豆專搵我妹嚟蝦, 最近先鬧到佢喊, 呢d應該係老人情緒病. 我地幾兄妹都好頭痛.

点解唔見晒d icon既????

若不是耶和華建造房屋,建造的人就枉然勞力;若不是耶和華看守城池,看守的人就枉然警醒。詩篇127:1

別墅

Heygirl,
我無申請停職, 但可能會甘做, 但驚校方唔批, 昨日校長致電我, 話我依家都可能攞緊no pay leave, 因教育局話我係新轉工,未履行合約.所以我都唔知點算好?

別墅

為何看不到149頁?

大宅

原文章由 hapig 於 08-9-4 19:21 發表
Heygirl,
我無申請停職, 但可能會甘做, 但驚校方唔批, 昨日校長致電我, 話我依家都可能攞緊no pay leave, 因教育局話我係新轉工,未履行合約.所以我都唔知點算好? ...

咩都唔好理了,bb最緊要! 大不了第時搵個份! 現在最緊要好好休息!

大宅

Concat,

好吧! 不如由我來開part 4啦!

大宅

各位,
唔好意思, 開學實在好多嘢做, 啱單止唔得閒上嚟, 連check email, 留言都唔得, 實在好唔夠時間做嘢呀.

Heygirl,
唉, 我今年大大哋鑊呀. 又合作學習, 又高階思為, 又接手傳媒教育, 又同個唔做嘢 仲要叫你唔好做嘢既人合作, 呢個人仲要教我嗰班數學呀.
另外, 有個要接受電療既同事教我班中文…
我真係死得啦…

Pyepye,
唔好意思呀, 咁耐都未可以揾番你食飯…
唉, 我諗我要十月尾先有得諗啦.

Baby,
Hcg靚唔靚呀?
合格嗎?
你呀, 依家唔應該諗做唔做賢妻良母, 專心養B先呀.

Hapig,
唔好意思呀, 無關心過你, 你好嗎?
工作要小心呀.

學校知道你既情況未??

HCBB,
喂喂, 你個仔好吸引喎, 又白又滑, 好厲害!!

Q4,
無交功課咁耐, 咁咪有好多貨囉?
一定會一擊即中啦!
唔好鬧交, 諗吓以前啲開心嘢先!

Belle,
你個印印咁好?
可唔可以話我知點揾架?
我鄰居好需要喎.

各位,
又要唔好意思啦. 實在無時間睇哂, 我要走啦.

大宅

testing...

大宅

waiting ..

大宅

keep moving

大宅

help........

大宅

各位,
唔好意思, 開學實在好多嘢做, 啱單止唔得閒上嚟, 連check email, 留言都唔得, 實在好唔夠時間做嘢呀.

Heygirl,
唉, 我今年大大哋鑊呀. 又合作學習, 又高階思為, 又接手傳媒教育, 又同個唔做嘢 仲要叫你唔好做嘢既人合作, 呢個人仲要教我嗰班數學呀.
另外, 有個要接受電療既同事教我班中文…
我真係死得啦…

Pyepye,
唔好意思呀, 咁耐都未可以揾番你食飯…
唉, 我諗我要十月尾先有得諗啦.

Baby,
Hcg靚唔靚呀?
合格嗎?
你呀, 依家唔應該諗做唔做賢妻良母, 專心養B先呀.

Hapig,
唔好意思呀, 無關心過你, 你好嗎?
工作要小心呀.

學校知道你既情況未??

HCBB,
喂喂, 你個仔好吸引喎, 又白又滑, 好厲害!!

Q4,
無交功課咁耐, 咁咪有好多貨囉?
一定會一擊即中啦!
唔好鬧交, 諗吓以前啲開心嘢先!

Belle,
你個印印咁好?
可唔可以話我知點揾架?
我鄰居好需要喎.

各位,
又要唔好意思啦. 實在無時間睇哂, 我要走啦.

大宅

Beku,
好呀! 你快d開喇!thx!

男爵府

concat , cmsfish
我地去咗part 4 啦, 唔洗回呢個post啦

若不是耶和華建造房屋,建造的人就枉然勞力;若不是耶和華看守城池,看守的人就枉然警醒。詩篇127:1

大宅

Baby,
係喎!我好快會搬埋過黎搵你哋呀!

all,
各位姊妹,Beku開咗part 4,記得過黎搵我哋:
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D2

複式洋房

Dear all
早晨!
請問林ec有無電話比到我呀!
many thanks

首頁

尾頁

跳至