想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人睇過"梁啟文"醫生丫?!??!?!
有既話, 對佢有咩comment丫?!?!?
thanks!!!

大宅

有無人有comment?

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我知道他是早期不育科醫生, 年齡高, 經驗非常豐富, 我很久以前約8年前曾看他做咗兩個cycle iui, 但失敗, 因經濟問題沒有再看, 我有個朋友因身體問題被婦科醫生說她哩世都唔可以有bb, 但梁醫生用另類方法使她懷孕成功, 現在bb有1歲半了, 聽說梁醫生經常不在港, 所以有時未必是他看你的, 所以自己想想吧!

原文章由 JoJo2007 於 08-4-24 08:51 發表
有無人有comment?

大宅

我係睇dr leung. 佢係好有經驗&做iui手勢都好好, but佢好commercial, 一般好少同病人好detail講解,有問題問姑娘好d. 另外,佢半退休啦,成日放假, 一放假由周美仙醫生睇, 所以我都認為不必睇佢.

複式洋房

佢係我朋友介紹既, 我朋友巳經剛剛係上個月尾成功生了第二胎.

梁醫生剛放完假返黎之後, 我自己上星期剛啱第一次睇佢, 新証有1個hour比你, 但我都用了半日時間, 重有DVD 睇, 兼照u/s, 梁醫生個人都幾風趣, 不過個護士就......幾cool.......

醫生叫我想清楚先好揾佢, 因為佢知我食緊中藥, 佢話一定要停晒中藥先幫我開始做.

我見醫生當日, 也見到一對夫婦剛生完9日就帶bb一齊黎比佢睇, 好感激的眼神....

首頁

尾頁

跳至