自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

我囝細個d時勁似我...大大下而家又似番d佢daddy

複式洋房

原文章由 Ivy124 於 08-1-11 10:15 發表
我囝細個d時勁似我...大大下而家又似番d佢daddy

我既仔2個都唔似, 竟然似外國人 , 仲要愈大愈似. 我有去check dna, 佢又係我同ex既仔, 真係想暈低. 比我ex同我friend勁鬧我, 話個仔其實係似我, 因為我細個時好多人都話我係mix, 只不過大大係似返中國人多d, 而阿仔就相反.

大宅

我地倆公婆都似樣,所以小肥倆個都似,但個鼻哥0就好似老公,係三角型,死未~~
5歲~~

侯爵府

原文章由 PANGPANGCHUNG 於 08-1-10 20:04 發表
上呢度玩吖,可以測吓似爸爸多啲定媽咪多啲

http://www.myheritage.cn/FP/Company/look-alike-meter.php

好好玩呀..個女原來似我多DDDDDDDD......hahahahah

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我老公同佢屋企人話個女勁以我, 當然系好靚女啦..
...順便讚下自己先

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個囡有80%似亞公,雖然唔同住但有時一兩個表情真係似到連我自己都覺得見到老豆

咁我都有70%似我老豆!所以亞囡都我係激似樣架 !但個頭型就係我老公既.....hehe啲頭髮啫住咁咪好難睇到囉!

我地三公孫一齊影相好過癮架

男爵府

哥哥勁似爸爸...d人話細佬開始似我

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yesyes......
原文章由 木馬 於 08-1-10 20:39 發表
我們的愛情結晶品,將我們的優點集於一身

複式洋房

阿囝無論個樣同性格都似我, 有時老公請間唔中講個仔又同你幾餅印喎!

禁止訪問

大宅

朋友話阿仔99.9999%似我

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我大仔似足爸爸(成個餅印), 到而家4歲半都好似樣, 試過係街到d人細細聲講話佢地好似樣會靜雞雞偷望, 細仔2個都唔似
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

伯爵府

我囡囡十足十似爸爸, 尤其剛剛係產房助產士抱bb比我地倆公婆睇 (成個餅印)
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

複式洋房

原文章由 PANGPANGCHUNG 於 08-1-10 20:04 發表
上呢度玩吖,可以測吓似爸爸多啲定媽咪多啲

http://www.myheritage.cn/FP/Company/look-alike-meter.php

THX ~~~
呢個web 好正 好好玩

我個result係正中間喎,佢話兩個都似 ~~~
我的羊聽我的聲音、我也認識他們、他們也跟著我。
我又賜給他們永生.他們永不滅亡、誰也不能從我手裏把他們奪去。
我父把羊賜給我、他比萬有都大.誰也不能從我父手裏把他們奪去。我與父原為一。  (約 10:27-29)
天約的世界-http://www.mymicah.com/
方舟人家-http://hk.myblog.yahoo.com/BB-MAMA/

男爵府

我個仔出生時似爸爸,現在啲人話似我多啲喎。:lol:

子爵府

嘩阿仔成日都變樣GA,出世至2歲似足我,之後一路都似Daddy, 但今年又無lala似番我,吾通係我今年湊番佢,日對夜對所以就似番我

珍珠宮

阿女倫角似我 , 但隻眼似爸爸.

大宅

亞囡個樣同我細個時係一模一樣嘅, 但性格就似足daddy.....兩個都係坐唔定ga
至於亞囝, 暫時都仲未睇到個樣似邊個, 但好肯定對眼係似我一樣大 (我老公因食得太多飯所以對眼成條線咁:lol )

大宅

似佢老豆....餅印咁 (唔信可以去我的網頁睇下...)
係訓覺豬果時個樣似我
話時話, 人地話女仔個樣似爸爸係好架, 有無聽過??

[ 本文章最後由 phoebe37 於 08-1-11 16:36 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至