興趣嗜好

跳至
[手機] 紅米更新

首頁

尾頁

大宅

請問更新係点解冇咗手寫keyboard

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 LaamLaamma 的帖子

自己去裝過隻啦....
# 新版更新好多野漏....自己處理到既...
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

大宅

回覆:紅米更新

Thx

珍珠宮

引用:回覆 LaamLaamma 的帖子自己去裝過隻啦....

原帖由 linggo 於 14-08-25 發表
回覆 LaamLaamma 的帖子

自己去裝過隻啦....
我都搞好耐先搵到個倉頡輸什入,想問update左後係咪無左個防毒軟件功能,印象中以前(跟機時既系統版本)有,買機後我一直無update過,最近先update 18果個version

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

子爵府

更新係点解冇咗手寫keyboard ? How to install it ? where to download the apps ?

forbetter  Google play.  發表於 14-9-3 12:12

子爵府

ipodbaby_123 發表於 14-8-28 06:02
我都搞好耐先搵到個倉頡輸什入,想問update左後係咪無左個防毒軟件功能,印象中以前(跟機時既系統版本)有, ...
Where can you find the 倉頡輸什入 ?

子爵府

回覆:紅米更新

Any 中文手寫输入apps recommended ?

珍珠宮

引用:Quote:ipodbaby_123 發表於 14-8-28 06:02

原帖由 kukukoo 於 14-09-03 發表
Where can you find the 倉頡輸什入 ?
設定入面既“語言及輸入法設定”要click Google註音輸入法。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 kukukoo 於 14-09-03 發表Whe

原帖由 ipodbaby_123 於 14-09-03 發表
設定入面既“語言及輸入法設定”要click Google註音輸入法。
呢個輸入法有哂拼音,注音,倉頡同手寫輸入法俾你揀

首頁

尾頁

跳至