自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

複式洋房

我有事想搵人睇下,有冇人睇過下列既師傅?準唔準? 又或者你地有冇睇開既可以介紹?

1. 土瓜灣何廣善
2. 大圍蔣文正
3. 大圍紫林居士
4. 大埔雲姨
5. 黃大仙巨叔個仔
6. 郭伯碩
7. 荃灣馮小姐

THANKS

男爵府

原帖由 Lester 於 10-6-29 23:11 發表

Hello Shirley..我都想要資料,可以pm我嗎??係咪真係好準,貴唔貴呢??

請pm d資料給我, thx

洋房

原帖由 hihi_shirley 於 08-8-27 10:35 發表
hi,

我都搵過lindabb介紹既師傅幫細仔改名,佢真係好好人架,佢有同我講細仔既野,仲有講d大仔既野,仲講我老公既性格,又岩喎......我問佢既問題,佢都會同我講返,總之佢真係好nice架.......... 如果需要資料,p ...

Hello Shirley..我都想要資料,可以pm我嗎??係咪真係好準,貴唔貴呢??

男爵府

N年前睇過, 唔準!!!
原帖由 SaBB 於 08-1-13 12:23 發表

黃大仙巨叔個仔
, anyone knows how to contact him? and how much?

洋房

原帖由 hokabb 於 09-3-12 23:21 發表
因為太多人要我pmcfu啲資料la,我只可以留電話,其他詳情自己問佢la.........

我都想知CONTACT,可以PM我嗎?THANKS!

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

please pm the details of c fu. thanks

民房

找算命老師 蔣官羽可以睇睇

之前國民 allymcbel888 介紹的算命師好差喎 仲恐嚇人 家陣欠你咩

我睇過 旺角蔣官羽 拒幫我用六爻加八字批流年 都好準 價錢仲平到你唔信 我帶朋右去批命 本來想長批 但老師話要看看條命先最終我朋友只是中批 最近連我朋友個BABY 出世 名字都是找他改的 收費都不過$2000元就連算命都包 可能多D人一齊去算 仲可以屈拒有優惠

大宅

hokabb & 火石:
請pm我cf資料, thanks..

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 駿駿媽 於 10-4-15 14:06 發表
是見面定電話傾嫁?

thanks

面談

禁止訪問

民房

火石 & hokabb

pls pm me, thanks!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 allymcbeal888 於 10-2-10 02:10 發表
千萬小心土瓜灣何x善!!! 我已經嗱咗野... 前幾日搵佢算流年, 話大批$500, 當時就俾埋準確既生辰八字佢助手; 今日打上去再約時間, 問佢大概會講幾耐時間, 佢話最多15分鐘, 我覺得呢個價錢換呢個服務唔係好值, 即時問 ...

佢係電話講嘢係串寸架,
我都比佢凶過,
但面談時又好友善,
講啲嘢幾準
樓主, 小小誤會, 唔好唔開心喇

民房

原帖由 hokabb 於 08-1-12 00:52 發表
我不嬲都揾開一個師傅,有興趣PM我

hokabb 可以pm比我嗎,謝謝

民房

千萬小心土瓜灣何廣善!!!

千萬小心土瓜灣何x善!!! 我已經嗱咗野... 前幾日搵佢算流年, 話大批$500, 當時就俾埋準確既生辰八字佢助手; 今日打上去再約時間, 問佢大概會講幾耐時間, 佢話最多15分鐘, 我覺得呢個價錢換呢個服務唔係好值, 即時問可唔可以cancel, 點知......以下為真實問答:
問: 我覺得$500問得15分鐘, 似乎唔係幾合理, 請問取消可以嘛?
(助手)答: 取消? 點樣取消呀?......你等等先……
(何x善即時已搶過電話)
答: 取消? 你要負擔起後果!
問: (呆一呆) 後果? 咩後果呀?
答: (凶惡地) 你欺騙人唔緊要, 但係欺騙神明係行衰運既!
問: 下? 我點樣欺騙神明呀? 我唔明喎…..
答: (更凶惡) 你唔使上來嘞! 以後都唔好再來! 你要負擔起以後行衰運既後果!
問: 我生辰八字係你手上, 你想對我點都得架啦!
答: (冷笑) 咪係囉, 你知就好啦! 唔好再打上來呀! 痴線!(cut線)

我徹底呆滯, 連發生咩事都唔係好清楚。就算發生咩事都好, 作為一個從事呢個行業既(唔知叫唔叫做)神職人員既一種, 係唔係咁樣威脅人係啱既呢? 呢個人所做既野明顯同佢既名完全係兩回事! 我傻更更咁俾咗個咁重要既生辰八字壞人, 但係唔希望大家重蹈覆轍, 記得下次算命時問清問楚, 最重要係唔好搵一個咁冇品既人呀! 唔係真係後果自負, 自食其果啦!

別墅

原帖由 hokabb 於 08-1-16 16:39 發表
可以係佢call台留言,我都係成日等佢覆,不過佢多數即日覆,不過有時唔係香港,好似會幫人出國睇風水同(墓地)喎,成曰都好忙

plx pm me^_^thx

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都想知~~~
thx
原帖由 hokabb 於 08-1-16 14:04 發表
依兩曰收到好的bkmami PM問我cFU啲嘢,例如有幾準?貴唔貴?等等,好似好有興趣咁喎...於是我就唸乜咁多人對自己將來咁有興趣 咁你哋係想知啲好嘢定唔好嘢呢?依家係開心定唔開心呢?如果依家開心但聽到啲唔開心嘢會點 ...

侯爵府

可否告知江靜川師傅點準法呢

原帖由 絕望囡b 於 09-4-24 22:37 發表
我搵江靜川囉.....好好呀.....

我都想搵江師傅算鐵板神算, 他是否很準? 你有算流年嗎? 詳細嗎? 算完後如有問題可否再請教佢呢? 抱歉咁多問題, 懇請告知, 謝!

大宅

pls pm the details to me, many tks

原帖由 MikeOffice 於 09-4-27 21:53 發表

大宅

Hi Linda,

原帖由 lindabb 於 08-8-25 23:45 發表
PM 左啦!
唔知 睇過 SHIRELY 批命既人有咩意見呢?
因為有 D BK MAMI 問我其他 MAMI 睇成點
希望有睇過個 D MAMI 可以比下意見啦!
我就覺得佢好 NICE 同埋詳細都有問必答嫁!

:good ...

大宅

火石、hokabb ;

Would you mind PM me? thank you very much.

首頁
12345...9

尾頁

跳至