美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 hinhinmami 於 08-1-25 22:40 發表
我最近在美容院整走了跟左我好多年有成數十粒的疣,不是逐粒計,係成塊面計,包脫淨,$2,000!

請PM美容院的資料給我
Thanks.

大宅

請pm我資料...唔該

男爵府

究竟扁平疣係點嫁?

民房

回覆 #6 hinhinmami 的文章

$2000全面,你係邊度整呀,可否send 資料俾我呀, pls.....

公爵府

牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

回覆 #4 的文章

Goling,

請PM美容院的資料給我
Thanks.

HB

公爵府

牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

回覆 #18 的文章

hinhinmami ,

請PM美容院的資料給我
Thanks.

HB

大宅

最好都係比醫生睇下是吾扁平疣,電完有咩事點算

大宅

疣要做激光做的, 最好請敎你嘅皮膚醫生

原文章由 isak 於 08-1-11 17:57 發表
我眼肚長著這些不知道是油脂粒還是疣的物體...
又多又難看..
想整走它.....
有無好介紹呀....

禁止訪問

複式洋房

Goling,
我都想知,可以pm果間美容院資料比我嗎? Thanks..

禁止訪問

大宅

各位,

除左四肢和面(好彩無生上面), 成身都有, 尤其是頸和胸特別多, 可能關身體循環系統事吧! 一直都好想整左佢, 太多了, 好困擾, 冬天有頸巾, 樽領衫都好D, 但到夏天, 露條頸出來, D人都會望下自己都好不好受, 有時見到D小朋友佢地都會說或問(童言無忌), 問得好直接的, 都不知如何是好!

曾經都整過, 但生完BB後多左好多! 讓我分享一些經歷:

好耐以前(約1999), 曾由普通醫生寫信排政府醫院皮膚科(威爾斯), 第一次見醫生通常都是主科大醫生, 都係話我D粒粒係疣, 只是外觀問題吧! 不過佢都幫我排期做手術整左佢(用冷凍法, 凍死粒野, 自然脫下來), 到做個日又係佢幫我做, 但佢話用剪的方法會好D, 無"啦", 又無印, 好快好的, 只係會少少針吉感覺, 你知啦, 在政府醫院有位咁肯幫自己做這些只是外觀問題手術的醫生都好少見! 同埋好安全衛生的(因全部野都有消毒櫃取出來的), 佢一粒一粒幫我剪, 剪左好耐, 因好多, 條頸的大部份都剪左! 我真係好多謝佢, 佢仲話太多了, 對眼好攰, 下次再剪吧! 但下次覆診當然唔會再係那位醫生, 只是其他2打6的, 佢地仲話我們唔會幫你只為外觀問題的手術, 不過我話之前的陳醫生叫我繼續覆診, 她們才幫我做, 不過係做電灼, 先擦D麻醉葯, 但唔知係整古我, 醫生電落去時痛到我眼水都標出來, 佢話可能擦葯少, 你忍下啦! 電左數下後真的忍不住, 叫她停才肯放手, 之後我就無去覆診了, 太痛! 同埋之前的醫生把頸上的9成都剪去, 都O.K. 著D大領小小的衫都O.K. 個年我結婚, 著婚紗當然不用打粉啦!

不過過左幾年, 生完BB後, 又出左好多, 而家除左四肢和頭部無之外, 成身都係, 最肉酸就係條頸, 曾問過皮膚醫生, 佢話全部做晒
30,000.00, 用激光做, 好貴! 不過應該安全和衛生D!

所以請你們都把美容院的資料給我吧!

謝謝!

別墅

Goling,

可唔可以pm你老公去果間美容院資料比我呀?

唔該晒!
原文章由 rubytsang 於 08-1-29 00:09 發表
各位,

除左四肢和面(好彩無生上面), 成身都有, 尤其是頸和胸特別多, 可能關身體循環系統事吧! 一直都好想整左佢, 太多了, 好困擾, 冬天有頸巾, 樽領衫都好D, 但到夏天, 露條頸出來, D人都會望下自己都好不好受, ...

大宅

Goling,

可不可以pm資料比我. Thanks.

原文章由 Goling 於 08-1-28 23:05 發表

已PM,check check啦!

禁止訪問

別墅

原文章由 Goling 於 08-1-12 00:34 發表

我老公之前都有,細細粒有好多,一隻眼有成8,9粒,我帶佢去搵我做開facial個美容師,佢話我老公D粒粒係叫扁平疣,好多人都有,可以用電針電死D根,我老公做3次就冇晒,仲冇印.做個陣會先搽外用麻醉藥,老公話都有DD痛啦! ...

我都想要間美容院既資料呀!PM我呀唔該!

Love You Forever Hazel

別墅

Goling,

可不可以pm資料比我. Thanks.

男爵府

Goling,
我都想知,可以pm果間美容院資料比我嗎? Thanks

你老公d粒粒喺隻眼邊度呀? 因我隻眼有粒(凸出黎的)喺上眼皮上,即近揸shadow及eyeline位置,我擔心咁近眼會有危險嗎?
果間美容院做眼袋&去斑得吾得嫁?你有冇做過呀?

thanks a lot!

原文章由 Goling 於 08-1-12 00:34 發表

我老公之前都有,細細粒有好多,一隻眼有成8,9粒,我帶佢去搵我做開facial個美容師,佢話我老公D粒粒係叫扁平疣,好多人都有,可以用電針電死D根,我老公做3次就冇晒,仲冇印.做個陣會先搽外用麻醉藥,老公話都有DD痛啦! ...

別墅

我都有疣這個問題,本來想不理它,但facial的美容師話會愈來愈多,叫我整走了去。我都考慮緊做吾做,現在聽大家講完我想我會過完年去做。我的美容院都是成塊面計,她說我的情況包脫淨,$900!相比起上來又不是太貴ar.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至