論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

:tongue: 工人21\11\07到我家工作,05\01\08話牙痛,去到牙醫話

隻蛀牙已經無得補,因為蛀得太犀利,隻牙爛左,得半邊牙還

在,一定要脫牙,好啦!點知問多句,重有幾多隻要補3隻,還有

一隻智慧牙要脫!

到港不足一個半月!過份!太過份!

因工人工作太馬虎,叫先會去工作!完全貼錢難受!

請各位靚媽叫工人注意口腔衛生!

大宅

phil maid好的,印就大多so有牙患, 最好叫佢排街症去剝,補得幾多吖!僱主係唔需要負責不緊急牙患之treatment架.
原文章由 k1437 於 08-1-13 02:54 發表
:tongue: 工人21\11\07到我家工作,05\01\08話牙痛,去到牙醫話

一隻智慧牙要脫!

到港不足一個半月!過份!太過份 ...

大宅

蛀牙唔關僱主事喎!

至於做野馬虎,要趁早出聲,唔係佢真的以為你接受到,
你有冇俾個schedule佢跟?
叫佢每日跟住做,做完就mark低, 豈碼要mark半年先好放手。

有時真係唔想咁對d工人, 但實在太多練精學懶的工人喇!
忍,只會越忍越難忍,不如趁早出聲!

原文章由 k1437 於 08-1-13 02:54 發表

一隻智慧牙要脫!

到港不足一個半月!過份!太過份 ...

我們愛,因為神先愛我們!

首頁

尾頁

跳至