親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 yukilampuishan 的帖子

請問住那酒店,價錢幾多?個人覺得大多時間都出去玩,酒店乾淨,舒服,方便就可以.

大宅

回覆 kylie10 的帖子

可否pm小强及counter 11資料給我?counter 11 是否只出島,激流?
可否俾你的行程我參考下.
想去8-9天, 還未安排完行程.
但早機6:xx返,末知点安排.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

wangc 發表於 16-3-12 17:28

可否pm小强及counter 11資料給我?counter 11 是否只出島,激流?
我們跟你一樣6:xx早機返,早一晚跟在酒店附近的taxi,約好便可;其實市區酒店門外有許多taxi司機打戥,冇記錯約Rm30,15mins到機場

複式洋房

可否俾你的行程我參考下.
較簡單的出島浮潛應該選那一個島?

複式洋房

引用:回覆 kylie10 的帖子可否pm小强及counter 1

原帖由 wangc 於 16-03-12 發表

可以係淘寶訂

大宅

回覆 willvss 的帖子

有沒有好介紹?

複式洋房

引用:回覆 willvss 的帖子有沒有好介紹?

原帖由 tinkerbell2004 於 16-03-15 發表
回覆 willvss 的帖子

有沒有好介紹?
基本揀最高銷量個D都ok。

大宅

你好,睇完你分享,現有以下問題請教:1. sunday market + 激流, 是同一日? 九鲁 或 巴達斯, ?

2.雙島費用 : 87 + 97 /人? 見其它资料$150/位大人

3.神山一日遊有包吊橋? 總費用幾多—人?揾資料見$180/人. 有去Nabalu行?

4.萤火蟲幾錢?
5. 神山 , 萤火蟲 是否都跟張飛?

吾好意思甘多問題
謝謝

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

盡能力回答

1)是同一天玩,我們玩的是5歲小朋友都玩得的激流(最重要不怕水,會玩反艇跌落水),所以成8、9點出發;若玩高級激流,要5點幾集合,坐火車上山開始玩!
2)我們冇玩雙島,我們每天只去一個島,吾想浪費時間轉島;其他資料rm85因是團費價錢,包了午膳和領隊費用
3)吊橋費?好平,名義是相機費保育費等… 幾蚊,一個家庭一張便可;費用好像是$130/人
4)螢火蟲 有平有貴,觀賞螢火蟲有幾處不同,車程和下午茶也不同
5)不是

大宅

謝谢, 請問:神山遊幾多錢/人,
螢火蟲那靚,
一日一島是否:rm85/人,包導遊+午餐

大宅

kylie10 發表於 14-9-3 13:14
回覆 aurora10 的帖子

已pm,WS埋我傾計啦!

hello Kylie,可pm埋我11counter電話給我嗎?我22/5出發,謝謝你
「也許,現在的距離正好是最好的關係,正好時是最好,最好時卻不是正好。」

男爵府

引用:Quote:wangc+發表於+16-3-12+17:28+回覆+ky

原帖由 kylie10 於 16-03-13 發表
我們跟你一樣6:xx早機返,早一晚跟在酒店附近的taxi,約好便可;其實市區酒店門外有許多taxi司機打戥,冇記 ...
請給我小強資料,counter 11資料

首頁

尾頁

跳至