跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 李做咩 於 08-1-14 13:35 發表
呢部車個椅背有無得調教呢? 一陣去睇睇先, 唔該晒!

士的車好似方便在無得調較~ 因為咁樣先可以減少組件減輕重量!!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都岩岩買左架士的車
睇左好耐,行過好多地方睇過,
因為經濟問題,只能買到under $500 士的車
終於上星期四我o係元朗睇中左架 Baby Land $389 諗左好耐買唔買,最終都冇買到,因為冇手拎,我又推住架bb車,
諗住等c6放假先同我去買
點知上BK二手市場見到有人放呢隻車(仲係全新,冇落過地),$300 包一罐已開左(只食過2次)A+2 加多$130有多一罐A+2
即係我total 比左$430 就買到架全新Baby Land 士的車同2罐奶粉啦,都好抵
但唔知點解.....唔係好捨得而家用緊呢架大車,因為佢可以裝到好多野架,出街好方便,又有位比我擺奶樽,好實用,只係上落樓梯麻煩(車身好重)接埋都好大舊,(所以推住佢唔可以搭的士,同上唔到巴士,)
:cry: :cry: :cry:

[ 本文章最後由 ReikoLau 於 08-1-14 18:49 編輯 ]

大宅

我上個月買左新既士的車係3SPRIT最新果隻款,可以調效角度架,係反"R"城買,(原價好似$8xx)$599一架..............
我幾鐘意而架,我之前睇左好耐,點知就係上個月BB車玩到唔見左一個輪胎,搞到諗都唔駛諗就買左佢hehe
個重量唔算輕架,我諗抱住個輕D既BB都可以自己收車既,但我女太重都係唔可以自己收車既
佢整體都好好,只係最唔好係個上蓋,蓋唔晒架車,只係一半,有太陽時都摭唔晒,搞到我女咪晒眼-_-

[ 本文章最後由 cocoworld82 於 08-1-14 18:53 編輯 ]

大宅

原文章由 cocoworld82 於 08-1-14 18:48 發表
我上個月買左新既士的車係3SPRIT最新果隻款,可以調效角度架,係反"R"城買,(原價好似$8xx)$599一架..............
我幾鐘意而架,我之前睇左好耐,點知就係上個月BB車玩到唔見左一個輪胎,搞到諗都唔駛諗就買左佢hehe
個重量唔 ...

個逢一大就好重架啦,,,摺起又會好大舊~~~

大宅

原文章由 picnic95e 於 08-1-15 10:49 發表

個逢一大就好重架啦,,,摺起又會好大舊~~~

佢似Maclaren既摺法囉...........而架我咪自己放條巾係到咋

大宅

原文章由 dogdogling 於 08-1-13 23:50 發表

其實架車偏窄,但我見有d3歲左右嘅細路都用緊呢款車,又唔坐得辛苦喎。
大概千鬆d,响 apita、吉豬島都有得賣
http://i30.photobucket.com/albums/c306/dogdog1/P1030387.jpg ...

其實bb車同士的車有咩分別呀, 係唔係一定要買?
我依家用緊部combi都會$3,xxx, 唔想浪費錢又要搵地方放.

首頁

尾頁

跳至