跳至

首頁

尾頁

大宅

星期日去左TST影相,呀B成日望地下D玩具(道具),又唔係好肯笑,激死!佢地用閃光燈呀B好唔鍾意,下次都係要搵間有技巧用閃光燈既 Studio.上次去12月party時見到有d爸爸都識就,無理由専業果d唔識格.好彩出黎效果都ok 啦(我不嬲要求都唔係好高,有就得啦 )

http://www.fotop.net/slideshow/jodie/Studio

大宅

我最鍾意你同小B張合照!
閃光燈唔係咁好, 我阿B影完好tired, 訓左 (好在係影完先訓 )

禁止訪問

大宅

地點係邊? 貴唔貴? 可唔可以將資料PM俾我?

大宅

原文章由 tanton3399 於 08-1-15 11:39 發表
地點係邊? 貴唔貴? 可唔可以將資料PM俾我?

bb同爸爸媽媽果d先有笑容, 自己一個果d就無咩笑, 影樓d人有無幫手引佢?
背影顏色都好shape, 如果bb有番d笑容就perfect啦!
我都book咗另一間星期四影, 唔知效果點呢?
最愛DIY  手工皂 護膚品 頭飾 首飾 全部無難度

大宅

係lu, 其實佢唔係好鐘意影相, 見到你拿起部機, 相機或手機就收起笑容. 佢鐘意用人做玩具囉 . Studio D 人同我地(我已經特登同埋工人去)已經努力地引佢, 不過都係無用. 希望佢大個 d 好d. 羅定 d 餅餅去, 都幾有用.閒日去影應該他條d.

大宅

tanton3399,
我鍾意張poster
全家褔都好靚呀

magi,
影完記得post出0黎呀, 因為我仲搵緊一間想幫kk影多揖.

原文章由 tanton3399 於 08-1-15 15:16 發表
係lu, 其實佢唔係好鐘意影相, 見到你拿起部機, 相機或手機就收起笑容. 佢鐘意用人做玩具囉 . Studio D 人同我地(我已經特登同埋工人去)已經努力地引佢, 不過都係無用. 希望佢大個 d 好d. 羅定 d 餅餅 ...

[ 本文章最後由 車莉 於 08-1-15 15:47 編輯 ]

大宅

張 poster 係自己用 magmypic 整. 唔駛俾錢 studio. 大家會去邊到影, 記住 post 出來

原文章由 車莉 於 08-1-15 15:44 發表
tanton3399,
我鍾意張poster
全家褔都好靚呀

magi,
影完記得post出0黎呀, 因為我仲搵緊一間想幫kk影多揖.

首頁

尾頁

跳至