自由報料

跳至

首頁
12345...97

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

mimi
咁真係幾難頂喎,搵到就真係快d走啦.

睇完醫生記得講俾我地知情況呀.

水晶宮

Dear all :
I see other doctor again yesterday
他是基督徒
他say 我暫時没有做手術的急切性
有些人可 keep 在 body 直至永久
e.g His grandmother already 90 yrs , but still ok
But some people will very 痛,完全不能忍,而且后背也極痛
所以做手術比較好
No need for me at this moment

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

原文章由 mimi005 於 08-1-18 10:38 發表
dear all :

Morning

lulubb :
Yes, agree, 变态 ga
一般裸女都算 la, 仲要係 4 仔.......大特寫

真係好呕心 ga

mimi,
我覺得你boss直情性騷擾緊你&你d女同事呀 ~

水晶宮

Dear all :

Good morning

水晶宮

芷欣 mama
I think we are not his cup of tea, because in our office
the younger one is 30 +
But that picture is around 18 or 20 years old
講真句,平時真的不覺他 gum へんたい ga
又真係睇吾出 gum つめたい
冇人性
same as my office the へんたい lady

水晶宮

BBPIG :

Are you OK ?

大宅

原文章由 mimi005 於 08-1-21 11:31 發表
BBPIG :

Are you OK ?

mimi ,
你而家無咁辛苦嗎 ?
你打算做唔做手術呀 ?
你先生知道嗎 ?

bb ,
你返左屋企休息嗎 ?

男爵府

afternoon
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

mimi

如果唔係一定要做手術, 就唔好做la, 開刀好傷身ka ma
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

唔知bb e+點呢

男爵府

環保接龍勳章

mimi
咁你而家仲有冇痛呀?

原文章由 mimi005 於 08-1-18 16:20 發表
Dear all :I see other doctor again yesterday
他是基督徒他say 我暫時没有做手術的急切性有些人可 keep 在 body 直至永久e.g His grandmother already 90 yrs , but still okBut some people will very 痛,完全不 ...

男爵府

環保接龍勳章

lulubb
頭先我都試過打電話俾佢,不過冇人聽,一陣會再試下.
原文章由 LuLuBB 於 08-1-21 13:47 發表
唔知bb e+點呢

男爵府

環保接龍勳章

all
啱啱bb搵左我,講左一陣.
佢好可憐呀,仲要住埋下個星期,即係成個月啦.佢話係因為佢生既係襛疱型牛皮癬,最初個頭果d都係,不過當時就未嚴重,後來嚴重左,就全身都起.咁醫生一見,就即刻寫紙佢入醫院.
而家食既藥好勁,一食就即刻好好多,但係食完之後三年內都唔可以生bb,同埋會傷肝,亦會令到膽固醇高好多.而家要住院就係因為要check住d血,驚有事.不過新年前就應該出得院啦.

水晶宮

dear all :

ありがとう
私 E + 大丈夫ですよ

水晶宮

ERA :
Thanks for your report
bb今次真係好 wor, 住成个月 hospital
I am OK now, I will try to take some 藥 fisrt
觀察住先 la, 始終都吾想做手術
希望以后都吾好再发炎啦

男爵府

環保接龍勳章

mimi
如果而家唔洗食止痛藥都唔痛既,咁就唔好做手術住啦.
好似話就算係做左手術,都係有機會再發既啦.
原文章由 mimi005 於 08-1-21 14:27 發表
ERA :Thanks for your reportbb今次真係好劲 wor, 住成个月 hospitalI am OK now, I will try to take some 藥 fisrt觀察住先 la, 始終都吾想做手術希望以后都吾好再发炎啦

水晶宮

era :

係 law, 頂住先
或者池d try 食中葯,令佢變 small

水晶宮

era :
Do you know bb 住 which hospital ne ?

水晶宮

I WANT TO SEE HER 見舞い

水晶宮

dear all

Bye la

首頁
12345...97

尾頁

跳至