二手市場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 maggie0718 於 14-10-22 發表

原帖由 maggie0718 於 14-10-22 發表
名i.Hxx.Mxx.SHARON
Li

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

回覆:maggie0718 的帖子

呢個人真系有問題架…… 重whatapp我問我要唔要美心餅券,又話寄挂號,又話可快遞上門唔會寄失。我心想快遞冇得點數。間唔中又會whatapp來問系要唔要龜靈膏券。我已經block咗呢個人啦。

大宅

回覆:小心此會員: sharonhei

我之前只係babykingdom私信同人聯絡 我係賣家 我至小要人地址,有次唔記得問人地址又唔記得passward 即刻好驚好唔安樂 佢入左$12比我 我都覺得好唔安樂 好似厄人錢甘。。最後解決了!

大宅

回覆:小心此會員: sharonhei

推! 大家小心!

大宅

推POST AR! 因為呢個人又開左另1個AC黎厄人, 我就係個受害耆...

lamyanyan = sharonhei = chanyi836

5月我開左個POST想要大量餅卡
有個"chanyi836" PM我, 話自己有平餅卡賣
交換左whatsapp之後扮晒投契, 又話送多幾張俾我, 要我過$400去佢AC
過完$之後, 又再話有多餅卡可以俾埋我, 但要再過$
我當然唔制, 要佢面交LA~
點知佢一開始就話白事唔方便, 話即刻Courier俾我
但我等極都收唔到
問佢佢就話自己寫錯地址, 要再寄
話過幾日會收到GA喇
點知!!!!!!!!!!!!!!一直拖拖拖拖拖
之後又扮個電話俾左屋企人幫佢交收
個屋企人又係死都唔係面交
Courier又唔係俾Reference number我
話自己係南丫島做Hotel, 放工時間唔穩定
明明約好左個日就突然要同人頂更!!!!!!!
各位真係要小心呢個"chanyi836"
電話6558896X and 5546607X

拖左我成3個月, 一次又一次信佢, 欺騙我地呢D真心想Trade野GE人, 真係好過份!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大宅

我舊年已經講過所有月餅券,餅卡都系最好面交,平個個都想但千萬吾好過數郵寄囉!損失就系自己!

大宅

呢個人最叻玩人心理, 自己屋企人有事, 有白事都可以講得出, 有D同情心都唔得GA....各位媽媽小心

大宅

回覆:jerrybean 的帖子

最終有無退番錢比你?

大宅

回覆 cathyping 的帖子

DEAR ALL, 我已經煩到呢個人肯退$俾我喇, 多謝晒大家, 希望以後都唔會再遇到D咁GE人

首頁

尾頁

跳至