嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我以前一直俾美語世界佢睇,我喺淘寶買,我又唔係太有心機教,所以都只係播碟,佢由幾個月睇到歲幾,冇特別識啲咩,但自從我上個月淘左preschool prep俾佢睇,我都係冇理佢,由佢自己睇,佢睇左幾日已經可以將大陪分之前讀唔準既字母讀準,而且識得讀one-ten,6-7種顏色,所以我覺得呢套教材好好

大宅

回覆:preschool prep我覺得呢套好好

幾錢?thx

大宅

引用:幾錢?thx

原帖由 Drabusam 於 14-08-31 發表
幾錢?thx
幾十蚊

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

禁止訪問

大宅

引用:any books

原帖由 deirdre_lee 於 14-08-31 發表
any books? or dvd only?
正板有,淘寶冇

複式洋房

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,切勿在版面留下 "please pm me" 或 "please check pm" 等留言。

如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

男爵府

我都淘左preschool prep,不過仲未俾阿女睇,見你咁講今快啲開俾佢睇下先

子爵府

想問幾歲啱睇?

複式洋房

回覆:meicmacy 的帖子

有冇line可以分享下

大宅

回覆:meicmacy 的帖子

你小朋友幾歲?

meicmacy  2歲  發表於 14-10-3 09:43

男爵府

適合幾多歲?

meicmacy  我諗初生到4-5歲   發表於 14-10-3 09:44

男爵府

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

早前已作出提醒各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,提醒後仍有發現,現將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁

尾頁

跳至