自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

排隊等上巴,車到時有一個上咗車(眼見再冇明顯吉位),我等司機比指示仲有冇位,突然後面個人衝上前,我叫住佢排隊,佢即刻上車拍卡再擰住話係你唔行,我無奈講句你咁打尖都得……再見到真係想爆佢!

Snoopy211    發表於 14-8-29 09:33

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:趕住去C咩…(純呻)

打尖鬼

水晶宮

好衰

禁止訪問

引用:排隊等上巴,車到時有一個上咗車(眼見再冇

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:排隊等上巴,車到時有一個上咗車(眼見再冇

原帖由 CircleKate 於 14-08-29 發表
排隊等上巴,車到時有一個上咗車(眼見再冇明顯吉位),我等司機比指示仲有冇位,突然後面個人衝上前,我叫 ...
拉佢落黎比返車錢佢

珍珠宮

2018復活節勳章

My Egg Egg Egg Egg Easter House

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

複式洋房

我星期一又會見到佢

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我前日都類似咁情況,有個衣著唔似香港人既阿姐唔排隊,有車黎就衝出馬路邊,車到左就衝上車拍咭。但我打左電話留位,所以得一個位,點解啲人咁賤咖……

複式洋房

回覆:kinmi 的帖子

明白你感受,我每日都見到呢啲,只係今日終於發生我身上

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我前日都類似咁情況,有個衣著唔似香港人既

原帖由 kinmi 於 14-08-29 發表
我前日都類似咁情況,有個衣著唔似香港人既阿姐唔排隊,有車黎就衝出馬路邊,車到左就衝上車拍咭。但我打左 ...
請問搭咩車?可以打電話留位咁正?

mabel0416  可能係小巴  發表於 14-8-29 09:22

男爵府

黑人憎

男爵府

黑人憎

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

伯爵府

hashtag影視迷勳章

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

打尖,,冇品

首頁

尾頁

跳至