網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇jm 知,我想知係點樣做,係咪發貨時要求用中通定郵寄去中通既貨倉地址呀?有冇人用過?

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

回覆:fdcc_hk1 的帖子

先選自己香港地址,再選國際轉運,跟住選中通;
所有貨係中通收齊後,合併轉運服務下單選便利店取貨,選就近郵局,跟住落單付款

公爵府

請問價錢如何? 貨品送到去集運如何得知物品是我的? 又如果通知集運發貨? 因為我以前一直送到大陸工廠, 但現在不用回廠, 唔知點買東西回港

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 Cammy3007 的帖子

佢而家做緊75折優惠, 原本$9/首重, $2@續重, 折左$6.75/首重, $1.8@續重

侯爵府

引用:回覆 Cammy3007 的帖子佢而家做緊75折優惠,

原帖由 minipingu 於 14-08-29 發表

佢而家做緊75折優惠, 原本$9/首重, $2@續重, 折左$6.75/首重, $1.8@續重 ...
郵局拎好似首重12

Cammy3007  thanks!  發表於 14-8-29 13:54

公爵府

minipingu 發表於 14-8-29 13:26

佢而家做緊75折優惠, 原本$9/首重, $2@續重, 折左$6.75/首重, $1.8@續重 ...
請問在那兒取?

小倩  但有大小限制  發表於 14-8-29 14:27
小倩  自己揀郵局~  發表於 14-8-29 14:26

珍珠宮

環保接龍勳章

男爵府

剛剛試了,4件貨都是衫仔果D,去到中通集運共3.6kg,寄郵局自取,點知比完錢後,第二日就Send短訊比我話過咗郵局尺寸限制,要改門市自取!

因為我住離島,下次都係用番順豐集運,都係貴少少

男爵府

畀面勳章

引用:剛剛試了,4件貨都是衫仔果D,去到中通集運

原帖由 ruby_sek 於 14-08-30 發表
剛剛試了,4件貨都是衫仔果D,去到中通集運共3.6kg,寄郵局自取,點知比完錢後,第二日就Send短訊比我話過 ...
只係衫仔都咁重同過體積

男爵府

回覆 ting8503 的帖子

佢話超大件喎,都5知佢地點包裝

禁止訪問

男爵府

回覆 crabtree528 的帖子

佢應該5會退番錢比我,當我蝕比佢,冇下次

男爵府

畀面勳章

引用:回覆 ting8503 的帖子佢話超大件喎,都5知

回覆 ting8503 的帖子

佢話超大件喎,都5知佢地點包裝
你收到件記得影上上黎睇下 我前排用過 下次都想用返佢想參考下 我上次唔敢買太多怕體積過左 所以只係2kg

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 minipingu 於 14-08-29 發表

原帖由 ensureyip 於 14-08-29 發表
郵局拎好似首重12
我岩岩星期一郵局拎係 首重9 續重2 我得2kg就13

侯爵府

引用:Quote:原帖由 ensureyip 於 14-08-29 發表

原帖由 ting8503 於 14-08-31 發表
我岩岩星期一郵局拎係 首重9 續重2 我得2kg就13
咁平?我見報導同撳落去都要$12,係宜家有75折平啲

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 ting8503 於 14-08-31 發表我

原帖由 ensureyip 於 14-08-31 發表
咁平?我見報導同撳落去都要$12,係宜家有75折平啲
可能岩岩折左 所以平d 我都唔係好清楚 只係唸住方便拎

侯爵府

引用:Quote:原帖由 ensureyip 於 14-08-31 發表

原帖由 ting8503 於 14-08-31 發表
可能岩岩折左 所以平d 我都唔係好清楚 只係唸住方便拎
見佢有折,本來我都想試,但見到好多人過左體積限制,最弊係佢揀左運落來方法先話超重,想分兩單都唔得。我驚買一對鞋加小小野已超體積

伯爵府

引用:回覆 crabtree528 的帖子佢應該5會退番錢比

回覆 crabtree528 的帖子

佢應該5會退番錢比我,當我蝕比佢,冇下次
我試過用4px都係咁,確認之前旺佢,佢會退返差價

大宅

剛剛試了,4件貨都是衫仔果D,去到中通集運共3.6kg,寄郵局自取,點知比完錢後,第二日就Send短訊比我話過 ...
我買左6條牛仔褲,5短1長,仲有頂帽都可以郵局攞喎,佢用袋入住都幾大件,你幾件衫仔都唔得,佢地咁奇怪嘅

公爵府

我想買床舖4件套裝, 一定超體質了

首頁

尾頁

跳至