論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我記得幾年前有,依家無嗎?

大宅

回覆 happyfamilybaby 的帖子

agent都係叫我自己打佢手提,冇得見,我就叫agent搵姐姐約時間line chat,
依家俾agent 費越來越貴,
但咩都靠自己,
我試過俾另一個sgent話我“妳有冇攪錯,屋企冇IDD,咁out嫁!”
激死我,之後約都吾同我約,冇理我

別墅

引用:回覆+happyfamilybaby+的帖子agent都係叫我

原帖由 ccy726 於 14-08-30 發表

agent都係叫我自己打佢手提,冇得見,我就叫agent搵姐姐約時間line chat,
我自己skype視像interview的.

請各位多多指教!

伯爵府

回覆:依家請海外姐姐,無得視象interview嗎?

我剛簽了工人,分別找了3間agent, 都是有skype interview. 見了8個才找到個滿意,相片及skype interview 差很遠,用idd 通話都不知是否真的工人,所以請海外姐姐,一定要求視像會面!

男爵府

ccy726 發表於 14-8-30 23:43

我個agent又係咁
佢話學校不給工人skypp interview.

大宅

我只係睇VIDEO介紹,唉!! 希望佢唔差啦

Mrslot  X2  發表於 14-9-2 18:48

禁止訪問

回覆:依家請海外姐姐,無得視象interview嗎?

大宅

引用:我記得幾年前有,依家無嗎?

原帖由 happyfamilybaby 於 14-08-30 發表
我記得幾年前有,依家無嗎?
通常大agent 都唔provide, 只有細啲嘅agent先至有。

Golden_Time  同意  發表於 14-9-3 11:30

大宅

我個AGENT係自己過去拍片, 跟住返黎俾我地睇...星期五晚到啦..第一次請姐姐, 好緊張呀....

男爵府

如果唔PROVIDE 你都唔好幫襯啦...

細AGENT多數有, 服務仲好D.. 又細心. 我試過幫襯大AGENT, 要俾左錢先可以揀人, OVERSEAS 又無得INTERVIEW, 得個VIDEO...

俾左錢合理的服務都無...

我寧願揾D 細間, 大家有商有量...

男爵府

Golden_Time 發表於 14-9-3 11:29

如果唔PROVIDE 你都唔好幫襯啦...
我那間都係細agent, 咩服務都無。

大宅

引用:Quote:Golden_Time 發表於 14-9-3 11:29 回

原帖由 happyfamilybaby 於 14-09-03 發表
我那間都係細agent, 咩服務都無。
咁你揾過間啦。

首頁

尾頁

跳至