跳至

首頁

尾頁

大宅

我係填form比sale姐姐ga!!仲即刻有個小象仔送tim
心銘開心遊樂園寶貝心銘豬

大宅

我係係前年個bb用品展度填form

原文章由 心銘媽咪 於 08-1-19 13:38 發表
我係填form比sale姐姐ga!!仲即刻有個小象仔送tim

大宅

我張form係老公幫我填同交架, 我唔知佢交去邊喎...

我上星期見倒promo姐姐, 問左佢送學習褲嘅問題, 佢話係買3包好動寶寶, 就會送一張form, 憑form+三包好動bobo 嘅熊仔, 條文碼, 好似仲有片數(唔肯定係咪呢樣, 總之係三樣嘢), 就可以換輕鬆穿一包, 7x蚊個隻...
咁我都掃左4包XL片, 減20蚊

大宅

原文章由 小瑩子 於 08-1-28 11:27 發表

我上星期見倒promo姐姐, 問左佢送學習褲嘅問題, 佢話係買3包好動寶寶, 就會送一張form, 憑form+三包好動bobo 嘅熊仔, 條文碼, 好似仲有片數(唔肯定係咪呢樣, 總之 ...

小瑩子
係邊到做緊promo呀,我都要買啦,我之前fax張form冇晒聲氣,或者買時再填過份先得

大宅

原文章由 Le829 於 08-1-28 11:39 發表

小瑩子
係邊到做緊promo呀,我都要買啦,我之前fax張form冇晒聲氣,或者買時再填過份先得

我係鏡湖馬路泰豐度買架, 不過係星期四o既事啦, 我諗佢做完啦...你得閒上ctm個討論區度睇啦, d媽咪成日都會講幾時係邊度做promo架, 同埋你都係係氹仔/你99屋企附近買好d...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

28日---31日係青洲馬路個度間雄輝藥房及黑沙環海賓的景豐做promo,佢哋話2月冇promo做喎.

[ 本文章最後由 in923 於 08-1-28 14:16 編輯 ]

大宅

原文章由 小瑩子 於 08-1-28 12:34 發表

我係鏡湖馬路泰豐度買架, 不過係星期四o既事啦, 我諗佢做完啦...你得閒上ctm個討論區度睇啦, d媽咪成日都會講幾時係邊度做promo架, 同埋你都係係氹仔/你99屋企附近買好d... ...

係呀,我上次就係提督馬路買,結果咩餐死:tongue: :tongue:

大宅

原文章由 in923 於 08-1-28 14:01 發表
28日---31日係青洲馬路個度間雄輝藥房及黑沙環海賓的景豐做promo,佢哋話2月冇promo做喎.

唔該晒,一陣去入返兩條先

大宅

原文章由 Le829 於 08-1-28 14:23 發表

係呀,我上次就係提督馬路買,結果咩餐死:tongue: :tongue:

哈哈...咁今次要醒目啦...不過買3包好動bobo先有輕鬆穿換喎, 換到6月30號

大宅

請問果度買特級棉柔L SIZE幾多錢呀?
我剛剛去換左啦, 好彩搵返張form...係北安果度換

原文章由 in923 於 08-1-28 14:01 發表

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 bbdog_2006 於 08-1-28 14:47 發表
請問果度買特級棉柔L SIZE幾多錢呀?
我剛剛去換左啦, 好彩搵返張form...係北安果度換

我冇去買所以吾知呀,你可打電話去問,我上個星期係十月初五街買紫色xl碼係147.我都想知佢嗰度會吾會平d.

大宅

原文章由 in923 於 08-1-28 14:53 發表

我冇去買所以吾知呀,你可打電話去問,我上個星期係十月初五街買紫色xl碼係147.我都想知佢嗰度會吾會平d.

我上星期係鏡湖馬路泰豐紫色XL係143, 綠色XL係148...
聽CTM個邊d媽咪講, 話紅街市隔離個間藥房, 同埋氹仔仁輝係最平, 不過兩間我都無買過, 唔知幾多$$

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 小瑩子 於 08-1-28 15:10 發表

我上星期係鏡湖馬路泰豐紫色XL係143, 綠色XL係148...
聽CTM個邊d媽咪講, 話紅街市隔離個間藥房, 同埋氹仔仁輝係最平, 不過兩間我都無買過, 唔知幾多$$

嘩,143,平咗4蚊呀,咁我買貴咗嗱,我仲買咗四包添,唉.........!

大宅

原文章由 in923 於 08-1-28 15:24 發表

嘩,143,平咗4蚊呀,咁我買貴咗嗱,我仲買咗四包添,唉.........!

http://forum.cyberctm.com/forum/viewthread.php?tid=141100&extra=page%3D1&page=1

睇第三篇小雁子mami post出黎由九一一mami做o既總結

大宅

原文章由 小瑩子 於 08-1-28 11:27 發表

我上星期見倒promo姐姐, 問左佢送學習褲嘅問題, 佢話係買3包好動寶寶, 就會送一張form, 憑form+三包好動bobo 嘅熊仔, 條文碼, 好似仲有片數(唔肯定係咪呢樣, 總之 ...

我為左攞佢兩張 FORM, 所以一次過買左六包, 慳左三十蚊.:lol
好彩間藥房係我阿媽屋企樓下, 個老細仲可以比我寄存,可以遲下先提貨, 如果唔係, 六包尿片實"咩"死我.

大宅

請問你係咪係雄輝買呀? 我昨天想打去無人聽電話, 都唔知幾多錢一包....

原文章由 iris_mui 於 08-1-29 00:49 發表

我為左攞佢兩張 FORM, 所以一次過買左六包, 慳左三十蚊.:lol
好彩間藥房係我阿媽屋企樓下, 個老細仲可以比我寄存,可以遲下先提貨, 如果唔係, 六包尿片實"咩"死我. ...

大宅

原文章由 bbdog_2006 於 08-1-29 09:50 發表
請問你係咪係雄輝買呀? 我昨天想打去無人聽電話, 都唔知幾多錢一包....

唔係啊,我係義字街果間藥房買架,147.8/包

大宅

iris_mui, 果間又做緊promote呀?

原文章由 iris_mui 於 08-1-29 10:50 發表

唔係啊,我係義字街果間藥房買架,147.8/包

大宅

原文章由 bbdog_2006 於 08-1-29 09:50 發表

我係雄輝買左三條,佢話M碼145.5係棉柔果隻,送左一張form比我,話要剪果條碼呀,熊仔呀,如果而家剪咪唔衛生囉,d片係晒塵,果張form係咪六月到期架,到時先換啦

大宅

原文章由 iris_mui 於 08-1-29 00:49 發表

好彩間藥房係我阿媽屋企樓下, 個老細仲可以比我寄存,可以遲下先提貨, 如果唔係, 六包尿片實"咩"死我. ...

嘩, 你都幾好嘢喎, 一次過買六包...我買左4包, 放左2包係我亞媽度, 加埋以前個d, 都已經一屋尿片, 加埋年尾, 又要執屋, 見倒我都頭暈

首頁

尾頁

跳至