少年成長

跳至

首頁

尾頁

男爵府

用什麼plan 最化算?

水晶宮

回覆:中學生用什麼電話plan 抵

我月頭出俾囝囝用3Gplan,每月2000分鐘通話,無限上網,但限速,數碼X,連隧道費每月80大元,一年約,download 會慢,在家有wifi就無問題,慢D好,不用時常都用電話。

男爵府

我兩個仔女都用儲值卡

男爵府

回覆 MariaTsui 的帖子

我正考慮這個和中移的plan, Thks a lot!

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我仔用緊新世界$78個plan,無限上網, 每月1,700 分鐘通話時間

男爵府

回覆 peggy 的帖子

上網看片會否看不太順,想找一種看片不好的台。

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我只畀我囡用儲值卡,只能用wifi,冇上網plan

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

miffy^o^ 發表於 14-9-3 11:06
我仔用電訊數碼, $7x任上網, 但好慢, 睇唔到片, 上網又成日斷, 正
電訊數碼 = 新世界

侯爵府

yuenwaimami 發表於 14-9-2 22:27
回覆 peggy 的帖子

上網看片會否看不太順,想找一種看片不好的台。
睇到, 但不是太順, 成日斷

大宅

引用:我仔用緊新世界$78個plan,無限上網, 每月1,

原帖由 peggy 於 14-09-01 發表
我仔用緊新世界$78個plan,無限上網, 每月1,700 分鐘通話時間
乜唔係$72蚊?

想識真心朋友,傾下計~ ..........................................................................

大宅

引用:我月頭出俾囝囝用3Gplan,每月2000分鐘通話

原帖由 MariaTsui 於 14-09-01 發表
我月頭出俾囝囝用3Gplan,每月2000分鐘通話,無限上網,但限速,數碼X,連隧道費每月80大元,一年約,downl ...
慢好多咩?
但而家數碼××唔係冇咗無限上網咩?
我有朋友話冇咗wo

想識真心朋友,傾下計~ ..........................................................................

大宅

引用:我仔用電訊數碼, $7x任上網, 但好慢, 睇唔

原帖由 miffy^o^ 於 14-09-03 發表
我仔用電訊數碼, $7x任上網, 但好慢, 睇唔到片, 上網又成日斷, 正
我冇咁嘅情形wo
係廁所咗難收啲

水晶宮

yoyo88128 發表於 14-9-3 15:18
慢好多咩?
但而家數碼××唔係冇咗無限上網咩?
我有朋友話冇咗wo

4G plan就無左無限,3G PLAN就有,如果用量少,我覺得OK,當然在街睇片就唔得啦!除非一早DOWNLOAD左,但這個PLAN對中學生,就夠用.

侯爵府

yoyo88128 發表於 14-9-3 15:15
乜唔係$72蚊?
加左價啦,! 冇記錯明年一月會加到$80/月

水晶宮

miffy^o^ 發表於 14-9-3 11:06
agree!

大宅

引用:Quote:yoyo88128 發表於 14-9-3 15:15 乜唔

原帖由 peggy 於 14-09-03 發表
加左價啦,! 冇記錯明年一月會加到$80/月
我哩月岩岩都交72蚊台費wo
係未真係年交80台費呢?

大宅

引用:Quote:原帖由 peggy 於 14-09-03 發表加左

原帖由 yoyo88128 於 14-09-04 發表
你依家交幾錢台費?
幾時加咗?

大宅

引用:Quote:原帖由 peggy 於 14-09-03 發表加左

原帖由 yoyo88128 於 14-09-04 發表
你依家交幾錢台費?
幾時加咗?

侯爵府

yoyo88128 發表於 14-9-4 15:09
你依家交幾錢台費?
幾時加咗?
我都係交$72, 但新客用戶已加到$78/月 , 而明年1月會加到$80/月( 舊客戶要31/12前續約就收舊價)

首頁

尾頁

跳至