嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆:maclaren士的車 VS Aprica 2.9kg

我有maclaren,都可以放到幾低,我個女訓得幾好。

大宅

回覆:maclaren士的車 VS Aprica 2.9kg

本人幾鐘意maclaren, 又平 ,volo都係4kg 不過個seat就無得放低
我用緊globetrotter 都可以放低少少,不過唔係平訓,都ok架,我個女6個月開始用呢部車

大宅

無bb車可以唔寄倉俾你推入機艙的。

大宅

引用:想問大家會揀邊款

原帖由 le_bellmode 於 14-08-31 發表

想問大家會揀邊款??
bb車可以唔寄倉,可以堆到閘口,有人幫你收起,落機會比返你

男爵府

le_bellmode 發表於 14-8-31 18:51
想問大家會揀邊款??
我既小朋友已13個月,想買細車,方便一個人同小朋友出街
自己較為鐘意士的車,但小朋友訓 ...
2.9都無得放低家咼,得3.6先有,我自己用緊,出街好方便,搭飛機我就唔清楚啦

男爵府

其實小朋友over 1y, 平唔平訓都冇所謂.

而家aprica 只係up to 30lbs; maclaren 可以up to 55lbs. 呢點你要留意返

我仔3y, 由1y用maclaren 用到而家. 佢冇得平訓但都可以nap 到2-3hrs.

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

我用果款APRICA 可以瞓低, 但唔係平晒, 好輕, 單手收車, 我之前用MACLEARN, 但因為小朋友細細粒, 我覺得唔好用, 反而APRICA 就用得好好.
所以睇返自己小朋友所需.

BB 車只能推到上機閘口, 跟住空姐們會幫你收起, 之後落機响飛機門口拎返

男爵府

le_bellmode 發表於 14-9-2 11:37
回覆 kaman710 的帖子

2-3個鐘⋯條頸會唔會好累?市面上托頸產品有無用?

小朋友冇同我講佢條頸好累, 所以比唔到COMMENTS你.
不過佢可以訓咁耐, 相信係舒適先可以訓到咁耐呢.

禁止訪問

男爵府

可帶上機(不是寄艙),我問左CX, 不過未親身試。11月會帶去韓國

男爵府

引用:回覆 blueroom 的帖子我睇果隻型號無得訓低

原帖由 le_bellmode 於 14-09-02 發表
回覆 blueroom 的帖子

我睇果隻型號無得訓低,但係好輕
你指mask ii
我都心大心細中

大宅

回覆:iamyiten 的帖子

我都睇過aprica 2.9。屋企有架aprica 4.6 , bb 19mths now,大size bb, 但坐得迫迫地

因覺得aprica 日本車偏小,諗左幾曰,又同b去試車,最後上網買了Mark II us$195, 因mother???? 冇藍色, 計埋運費應該同香港差不多

應該3星期後貨到

禁止訪問

大宅

回覆 tsui_mei 的帖子

which website? can you pm to me? thanks

大宅

回覆:charmingzucca 的帖子

已pm

大宅

回覆:tsui_mei 的帖子

上個星期去Mothercare ,有pink and sliver colour , 但得陳列品

首頁

尾頁

跳至