烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

今日細佬請食 LUNCH , 4 大 2 細 , 叫左四人套餐 都係 $318.

份量OK, 啱啱好 . 味道都算 OK 啦

拼盤

香茅豬扒+豬頸肉金邊粉

生牛肉 + 牛栢葉湯河

扎肉 + 牛腩片湯濛

雞翼 + 牛肉金邊粉

蘿蔔 --> 姪女要食, 但真係唔合時

紅豆奶茶

椰汁紅豆冰

椰香雜薈

Phoebe8247  Where  發表於 14-9-1 00:59

大宅

我都成日去, 佢D 野都OK, 價錢又唔貴, 好多分店

伯爵府

talbb0804 發表於 14-9-2 11:25
我都成日去, 佢D 野都OK, 價錢又唔貴, 好多分店
屯門果間麻麻地

子爵府

你地一定好细食。

D ( 1 人 ) 份量"多"到呢。。。

侯爵府

育兒性格勳章

我都覺得幾好食

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔係間間好食

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我幾中意去 平平地

珊瑚宮

回覆:呢間越南舖分店唔錯噃

首頁

尾頁

跳至