樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

本人擴3 G13078XX~睇房署個網而家去到G 1307700~~但我岩岩發現有左~~而家9W1~~
想問下如果係我16W前審查我,我同老公加埋就會過額!!
但如果到時同佢講有BB(BB未到16W的話),佢唔會唔會唔比過審查?

大宅

BK Milk勳章

回覆:想問一下如擴3要加到擴4.......

之前有人曾經講過,他們審查時沒有加胎兒名而主任叫他們5使加都可以,但是不知道真定假。

複式洋房

回覆 irenechau 的帖子

加名都要交岀世紙之後一年如果你審查又過額 就要上訴

別墅

回覆:irenechau 的帖子

你G126擴3,上星期到房處!話要到2015年年頭先有得審查見就話要主任喎!我轉擴4,佢就話要等多二年幾先有得見主任了!

大宅

Mugilam 發表於 14-9-1 22:20
你G126擴3,上星期到房處!話要到2015年年頭先有得審查見就話要主任喎!我轉擴4,佢就話要等多二年幾先有得 ...
我都係擴4,G1265,咁即係我都要等多兩年幾??

大宅

回覆:Mugilam 的帖子

咁你咁講,我咪有排等如果真係轉左擴4的話!

別墅

引用:咁你咁講,我咪有排等如果真係轉左擴4的話

原帖由 irenechau 於 14-09-02 發表
咁你咁講,我咪有排等如果真係轉左擴4的話!
其實擴四真係要等七年左右!個主任講的!

別墅

引用:Quote:Mugilam 發表於 14-9-1 22:20 你G126

原帖由 yan424 於 14-09-01 發表
我都係擴4,G1265,咁即係我都要等多兩年幾??
我G1262 主任話擴四,我前面仲有七萬個未見!所以要多等二年左右先到審查,睇數字如計2017至2018先上到樓

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:想問一下如擴3要加到擴4.......

4人係3人嘅drouble時間
依家3人閒閒地都要等4年,4人就要起碼8年

大宅

回覆:pinkcat922 的帖子

冇辦法啦!我冇可能因為間屋要放棄我小朋友生命!

首頁

尾頁

跳至