夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

我老公開始返夜, 結婚十幾年, 慣左有佢係身邊訓. 佢一番就返足一個星期, 攪到我晚晚訓唔好, 後來仲感冒tim....

終於等到佢番正常更, 我即刻同佢撒嬌, 老公叫我"獨立d la,
老婆, 我有朝一日唔係度既話點算". 我扭計話有你係度, 倚賴下唔得咩 ? 其實心知自己真係要獨立d.

各位都會好似我甘"痴"老公得甘緊要嗎 ? 定係我真係太嗲佢呢?

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同你一樣都好痴老公,好依賴佢,我痴佢都痴得好緊要~
佢份工要輪班,每隔兩個星期轉一次
如果佢返夜班,要第二朝先放工返黎
初時同佢同居真係超唔慣,冇佢喺身邊,佢返親夜班嗰兩個禮拜我一定晚晚都訓唔著
雖然慢慢都習慣左,不過有時佢唔喺度我都會訓唔到,我仲試過等到天光佢放工返黎都冇訓過~

[ 本文章最後由 晞玥 於 08-1-17 15:25 編輯 ]

別墅

我都試過等佢等到好夜先訓著, 明明返黎嗰陣未訓著都扮訓.費時佢覺我痴身.

原文章由 晞玥 於 08-1-17 15:24 發表
我同你一樣都好痴老公,好依賴佢,我痴佢都痴得好緊要~
佢份工要輪班,每隔兩個星期轉一次
如果佢返夜班,要第二朝先放工返黎
初時同佢同居真係超唔慣,冇佢喺身邊,佢返親夜班嗰兩個禮拜我一定晚晚都訓唔著
雖然慢慢都習 ...

大宅

我老公都間中要返夜更,佢返親夜更我就訓得唔好,可能冇佢係身邊,少左安全感

別墅

係呀, 女人就係要安全感, 可能我都係未慣姐,
如果唔係變左國寶就大鑊.

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 虎虎 於 08-1-17 03:39 PM 發表
係呀, 女人就係要安全感, 可能我都係未慣姐,
如果唔係變左國寶就大鑊.

實會~!
我嗰時唔慣晚晚訓唔著,有時又等到天光都未訓
嗰排變左國寶不特止,d皮膚又差又粗糙又爆瘡,殘到嚇C人!!
自己都唔想喺塊鏡度望到自己!

珍珠宮

原文章由 虎虎 於 08-1-17 03:32 PM 發表
我都試過等佢等到好夜先訓著, 明明返黎嗰陣未訓著都扮訓.費時佢覺我痴身.

嘻嘻~我都會
我喺張床到碌黎碌去,碌到佢放工返黎都未訓著
一知道佢返黎就即刻扮訓,等佢入黎錫我

別墅

原文章由 晞玥 於 08-1-17 15:52 發表

嘻嘻~我都會
我喺張床到碌黎碌去,碌到佢放工返黎都未訓著
一知道佢返黎就即刻扮訓,等佢入黎錫我

伯爵府

畀面勳章

佢唔係開夜,,就咁開OT我都唔安樂,,訓著左一個鐘都冇又醒返...
精神緊張 ?-( ...

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我老公試過一次咁大把要overnight,
結果個晚同佢煲電話粥煲到佢收工!

不過佢係屋企我又唔係咁鍾意同佢訓架,
因為佢鼻鼾成日都嘈醒我,
所以我成日半夜走出廳訓!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我老公時不時夜晚要做嘢,我以前都有呢個問題,又係一個人訓唔著,不過依家有阿仔陪我就好D。如果唔係我夜晚一個人晌將床一定訓唔著。

習慣咗都無法。

男爵府

我老公唔洗返夜,但佢每年都要出幾次trip! :(
最多兩晚,最少一晚...
佢次次出trip 我就鬼打都冇咁精神!!!
所以間唔中會見到我長註喺bk十幾粒鐘~ :time:
就算喺床都會眼光光,睇書睇天光...總之好難瞓得著!
好奇怪~ 因為只要老公喺屋企,就算佢要喺隔離房做野...
但我喺睡房都會瞓得著!

其實老公都知道佢一出trip 我就唔瞓覺~
所以佢一有空檔時間就會打電話比我!
到佢工作完咗返到酒店打比我,
佢就會試吓"隔空"咁"暗"我瞓 - 陪我傾到我瞓著為止! :loveliness:
但我多數都會"扮"瞓~ 因為就算我瞓唔著佢都要瞓架~~~

男爵府

原文章由 晞玥 於 17/1/2008 03:50 PM 發表

實會~!
我嗰時唔慣晚晚訓唔著,有時又等到天光都未訓
嗰排變左國寶不特止,d皮膚又差又粗糙又爆瘡,殘到嚇C人!!
自己都唔想喺塊鏡度望到自己! ...

我通頂都唔會咁喎...
可能係我不停咁飲水補充水份?
你下次再通頂等老公的話都可以試吓!

男爵府

原文章由 虎虎 於 17/1/2008 03:32 PM 發表

我就冇試過扮瞓~ 因為老公返緊屋企時一定會打電話比我話我知...咁我就會喺門口迎接佢!:loveliness:

佢仲痴身過我! 試過佢入門口時,我喺廚房整緊野聽唔到佢開門...佢仲嘟長個咀嗲番我轉頭話:你兩晚冇見過我都唔出來greet 我,等我仲買咗禮物比你添~ :(

珍珠宮

原文章由 Vca 於 08-1-17 07:40 PM 發表

我通頂都唔會咁喎...
可能係我不停咁飲水補充水份?
你下次再通頂等老公的話都可以試吓!

你通幾多晚先?
我係晚晚都通,基本上通足兩個禮拜喎....:time:
飲成打燕窩都補唔番啦~

伯爵府

畀面勳章

原文章由 晞玥 於 08-1-17 08:17 PM 發表

你通幾多晚先?
我係晚晚都通,基本上通足兩個禮拜喎....:time:
飲成打燕窩都補唔番啦~

兩個星期 ,,晚晚咁飲返到黎你老公會唔認得你...
一定會漲左成個碼!!

日頭訓返...

珍珠宮

原文章由 moniqueee 於 08-1-17 09:08 PM 發表

一定會漲左成個碼!!

日頭訓返...

可惜有得飲都飲唔到呢,呢樣野我真係無福消受....
成晚冇訓日頭梗係要訓返
老公放工返黎沖完涼我就會同佢一齊訓,訓到食飯先起身

男爵府

原文章由 moniqueee 於 17/1/2008 09:08 PM 發表

一定會漲左成個碼!!

日頭訓返...

乜......燕窩會飲肥人既咩????

男爵府

原文章由 晞玥 於 17/1/2008 09:19 PM 發表

可惜有得飲都飲唔到呢,呢樣野我真係無福消受....
成晚冇訓日頭梗係要訓返
老公放工返黎沖完涼我就會同佢一齊訓,訓到食飯先起身

我唔信淨係"瞓"......到食飯先起身~~

珍珠宮

原文章由 Vca 於 08-1-17 09:25 PM 發表

我唔信淨係"瞓"......到食飯先起身~~

咁臨訓前都會"溫馨"一番先既~ 呵呵~~~

首頁

尾頁

跳至