影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

回覆:喜歡蘇志燮的朋友,一齊傾一齊講 ^0^ (Part 2)

到。

侯爵府

好媽媽勳章

只係冇上嚟一日啫,諗住臨瞓前上嚟望下,點知開到part 2仲去到第4版,追到我氣咳

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:到。

原帖由 SandyKL 於 14-09-01 發表
到。

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:只係冇上嚟一日啫,諗住臨瞓前上嚟望下,點

原帖由 jutau 於 14-09-02 發表
只係冇上嚟一日啫,諗住臨瞓前上嚟望下,點知開到part 2仲去到第4版,追到我氣咳
...
返, 矛樹啦嘛

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-09-01 發表係呀

原帖由 birdy09 於 14-09-01 發表
究竟你嘅轉呔心路歷程係點嘅呢
屋企電腦堅慢,頭像求期頂住先!

是咁的,受到一位jm啟發,突然發現我只係好愛獨孤真、祖國同三石既角色,但真正愛著既人係蘇蘇,唔係主君個角色,因為我會睇佢舊劇、綜藝、聽佢既歌、爬佢既文,當然見到真人後絕對係一個轉捩點! 我愛佢既全部!! 只有佢令我想了解,因為佢有太多太多優點,內外都咁完美,所以我宣佈佢已成功奪取我芳心

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-09-01 發表究

原帖由 cocok 於 14-09-02 發表

是咁的,受到一位jm啟發,突然發現我只係好愛獨孤真、祖國同三石既角色, ...
wow ......... 蘇蘇至係深深藏在你心底

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 CherylMaMa 於 14-09-01 發表

原帖由 birdy09 於 14-09-01 發表
2012 年拍的,好睇 好緊張

不過講奸角嘅下場,令我想打爆個電視機
Thanks

咁呢套可以開,收藏佢先。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-09-01 發表究

是咁的,受到一位jm啟發,突然發現我只係好愛獨孤真、祖國同三石既角色, ...
恭喜!!

男爵府

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-09-02 發表屋企

原帖由 CherylMaMa 於 14-09-02 發表
恭喜!!
你功不可沒

大宅

恭喜你找到心中最愛

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 CherylMaMa 於 14-09-02 發表

原帖由 birdy09 於 14-09-02 發表
你功不可沒
因為我 蘇蘇仲係好膚淺的階段。我在努力中。

Cocok, 所以被啟發鳥。

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 SandyKL 於 14-09-01 發表到

原帖由 birdy09 於 14-09-02 發表

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-09-02 發表你

點解?鍾意一個演員邊有分膚唔膚淺㗎?憑感覺咋喎。

子爵府

恭喜

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-09-02 發表你

佢係你了解得佢愈多會愈愛佢既人! 試下爬下佢d故事丫! 綜合討論,蘇蘇有樣有波地有演技有腦有才華有情有義對粉絲好,簡稱完美

慢慢來,你識欣賞佢對眼同對手係好開始!!

216wendy    發表於 14-9-2 12:24
chisinmimi    發表於 14-9-2 10:10
LANG060221  Agree  發表於 14-9-2 09:13

男爵府

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+birdy09+於+14-09-01+發表究

真愛難求

子爵府

引用:Quote:原帖由 CherylMaMa 於 14-09-02 發表

佢係你了解得佢愈多會愈愛佢既人! 試下爬下佢d故事丫! 綜合討論,蘇蘇有樣有波地有演技有腦有才華有情有義 ...
嘩……中哂point,我就係越搵越愛佢

珍珠宮

原帖由 SandyKL 於 14-09-02 發表
點解?鍾意一個演員邊有分膚唔膚淺㗎?憑感覺咋喎。
因為我暫時只 主君。

蘇蘇的舊作多係 sad ending, 加佢舊劇啲造型我仲未接受到。 所以未想開住。就係咁 lor.

大宅

回覆 cocok 的帖子

要幫手撑住part 2嘛

首頁

尾頁

跳至