跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

原文章由 小白兔~bb豬 於 08-1-17 19:08 發表
想問下兩間有咩唔同呀?
有冇人知邊間好d?

以我所知教學一樣...不過好似冇乜人講荃灣分校

水晶宮

畀面勳章

原文章由 靚靚安妮 於 08-1-22 13:32 發表

以我所知教學一樣...不過好似冇乜人講荃灣分校

論校舍,海濱好好多

大宅

其實教學模式是一模一樣的, 只不過是海濱迦南標榜為"國際"幼稚園, 有長駐的英語導師及國語老師而已, 當然學費及雜費自然就相對提高, 其他則沒有分別.

大宅

HI........
我囡囡現在海濱迦南讀 N1,雖標榜為"國際"幼稚園, 有長駐的英語導師及國語老師,但有些媽媽都應為那兒的老師不太關心小孩,只作打工心態,因我有時同其他媽媽說小孩病了,無返學幾天,她們的老師也不會電來問候,我有些朋友聽後也應為不好,因她們的小孩讀的學校,一定會電來問候,我現也想轉校

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

海濱迦南根本非[國際]學校 !!!!
你地唔好比佢個名誤導, 依家好多幼稚園都有外藉英語老師架啦,
咁就係叫[國際]學校, 佢地用[廣東話]授課架喎, 再者[國際]學校
邊會有學卷呀 !!!!!

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原文章由 sandyko 於 08-1-29 12:05 發表
HI........
我囡囡現在海濱迦南讀 N1,雖標榜為"國際"幼稚園, 有長駐的英語導師及國語老師,但有些媽媽都應為那兒的老師不太關心小孩,只作打工心態,因我有時同其他媽媽說小孩病了,無返學幾天,她們的老師也不會電來問候,我有 ...

我都聽d街坊說老師不太關心小朋友:tongue: :tongue: 所以佢收我囡都唔會續

首頁

尾頁

跳至