使用意見

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:見大家咩咩宮好威水,點解我永遠都係2030既

原帖由 vickymama115 於 14-09-02 發表
見大家咩咩宮好威水,點解我永遠都係2030既?無知一問
而家2039啦

公爵府

回覆:點解分數永遠都停留?

算啦 又唔係儲分換野

禁止訪問

引用:我儲咗10年有多啦!

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+Yubi.T+於+14-09-02+發表唔留

原帖由 fattyfat 於 14-09-02 發表
時光永不停留 時光轉眼就逝 難得你我遇上

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:Quote:SARIDON 發表於 14-9-2 13:43 我儲咗

原帖由 Yubi.T 於 14-09-02 發表
我未夠 2 年
好進取啵

大宅

一分先

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:見大家咩咩宮好威水,點解我永遠都係2030既

原帖由 vickymama115 於 14-09-02 發表
2030la

翡翠宮

減齡達人勳章

唔洗為攞分而攞啦,最緊要上得開心,想回先回囉

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

2039 la

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

努力d回

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vickymama115 發表於 14-9-2 13:39
樓主我明白你,我都浮游左係 3千幾好耐,見到有D 人一年就可以住XX宮位,我覺得D 人好勁

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 Yubi.T 於 14-09-02 發表我未

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:Quote:原帖由 pomanlife 於 14-09-02 發表

都唔係丫,除咗抽 Chris 水,我解答過嘅疑難 post 不下 1000 個,幫到大家我樂意不過

...
好人好事唔怕做

大宅

引用:Quote:原帖由+pomanlife+於+14-09-02+發表

都唔係丫,除咗抽 Chris 水,我解答過嘅疑難 post 不下 1000 個,幫到大家我樂意不過

...
你都有回過我post,謝謝你

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 Yubi.T 於 14-09-02 發表都唔

原帖由 pomanlife 於 14-09-02 發表
好人好事唔怕做
不過我 d 回覆已經無咗,咁都算宣傳,不如回收埋我所有post, 我宣傳萬0,HK鐵,huggxxs都唔少wor

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

大宅

回覆:vickymama115 的帖子

you got 2041 now一分

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yuexu 發表於 14-9-2 18:14
時光永不停留 時光轉眼就逝 難得你我遇上

simple is the best~

水晶宮

引用:Quote:SARIDON 發表於 14-9-2 13:43 我儲咗

我未夠 2 年
你……廿四小時bk工作

珊瑚宮

豬仔嘜 發表於 14-9-3 17:30
你……廿四小時bk工作
唔係啦,不過抽咗 8000 分果個回覆屏蔽咗,唔講得
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

首頁

尾頁

跳至