跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我25wks.但未見有黑線. 我之前去照b超, 係囡囡啊. 仲有, 我媽咪話如果有既話, bb會係男仔的機會大d啊?? 唔知道準唔準呢?? 大家來探討下!!

大宅

sophinalam

你指那條黑線係咪由肚臍至心口中間有一條毛的線呀?我好早就有架啦,但照出唻係生囡呀~
http://hk.myblog.yahoo.com/sze_0203/

複式洋房

4d is very clear and $600 each if you need the dvd plus $100, total $700

禁止訪問

大宅

原文章由 mrs.hamster 於 08-1-20 08:55 發表
我一早就有線啦,照咗係仔。但我條線係由肚臍向下唔係好似sze0203咁上心口。

我係20wk開始至有線初初好淺色同好短。我係好似sze0203甘肚臍向心口,我個係囡來既。

大宅

即係黑線生仔的講法又係無根據啦
http://hk.myblog.yahoo.com/sze_0203/

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

我條線係由肚臍向上心口, 我個係囡囡黎.
生活在花旗國一年有 300 天陽光普照的城巿裡

男爵府

我有呀, 我呢胎係 boy, 不過上胎陀囡囡時都有呢條線架 wo.

複式洋房

我好早嗰時(大約12week) 已經有啦, 宜家越嚟越深色呀!

子爵府

我都有條線呀.不過我照到係女wor
阿媽話我條線唔係係正中間對正肚臍.(咩左少少)
所以係女.
佢話係仔果d 係係正中間對正肚臍的

禁止訪問

大宅

原文章由 kk1979 於 08-1-21 15:08 發表
我都有條線呀.不過我照到係女wor
阿媽話我條線唔係係正中間對正肚臍.(咩左少少)
所以係女.
佢話係仔果d 係係正中間對正肚臍的

kk1979

我又係好似你甘條線唔係係正中間, 我以為只有我至係甘添。

大宅

我都有依條線,係肚臍以下.其實依條叫妊娠黑線,到懷孕中期便開始出現,會愈來愈深色.生完後會褪色,但就未必會完全回復原狀.

子爵府

Mrs.Hamster & yc_bb

我初頭都好奇怪,點解我唔係正中間既..跟住問阿媽佢話係咁..

你地都係唔係係正中間呀. 咁你地係仔定女?
我見我個fd 條線係正中間架.真係係仔...好神奇. 如果咁樣真係準.. 唔使照超聲波都得lu...

原文章由 yc_bb 於 08-1-21 20:41 發表

kk1979

我又係好似你甘條線唔係係正中間, 我以為只有我至係甘添。

禁止訪問

子爵府

係wor.你改左color wor>..我都改返先..

原文章由 mrs.hamster 於 08-1-22 11:19 發表
我阿B照咗係仔(所以ticker color都轉咗啦)應該無照錯掛,yc_bb係女B。

複式洋房

條線我好早就有, 仲有毛添, 如果生完唔退咪好醜樣

子爵府

之前其他討論區都有開過呢個話題~d人話肚臍上面有一條由毛毛形成o既線,如果唔係直o既呢,就係陀女,如果係直o既,係陀仔,我有左之後,初頭都唔留意,後尾發現左呢條線,係直o既,所以我未照仔定女之前,都覺得自己個b係仔,跟住照出黎都係仔~我而家個肚皮肚臍對上同對下成一條好直o既線呀~

大宅

點睇到直定唔直?肚皮成日郁架喎:p
我個case仲搞笑啦~~兩個中醫都話我生仔,屋企人及朋友都估我係仔(仲要好多論點),但...我係生女喎:p

子爵府

回覆 #19 sze0203 的文章

揭高件衫已經見到條直線~

首頁

尾頁

跳至