自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

有無mami用過bb監聽器?
啱啱用過一部, 係贈品嚟既, 個款係兩隻bear bear, bb房嗰個有燈咁既.
最初兩晚用都ok既, d聲好清, 但第三四日就開始有"d~~~~~~"咁既電磁聲, 未夠一個星期就嘈到唔用得.

有無mami有用過呢d baby monitor? 係唔係因為係贈品所以先會咁:cry: :cry: :cry:
有無邊隻牌子好d又唔太貴

男爵府

好媽媽勳章

我仔仔出世時都用過, 係荷花買既好似叫angel...., 係一塊板放bb床墊下, 個接收器放廳, 如bb喊/叫時就聽到, 都幾ok, 因以前間屋係2間打通, 房同廳有一定距離同厚牆隔住, 但都接收幾好.

p.s. 部機好似話(大吉利是)如bb停左呼吸就即叫, 例訓訓下嘔奶令呼吸唔到......

[ 本文章最後由 IRON 於 08-1-21 19:17 編輯 ]

大宅

我都有用過,接收得唔錯,而且都好靜,係朋友送的,牌子就唔記得喇!我用左成3年都未壞

伯爵府

我都有裝監察器在BB房(BB轉同工人在一房),個MONITOR可以睇到BB床同地下又可收音同有ALERT(如BB哭/叫),唔影響瞓上格床的工人。咁我可以容許房開冷氣下俾工人關門。

我仲試緊部機好唔好用,SO FAR都好o岩我心水 ~
www.momsee.com.hk

我唔係賣廣告,只係因我個囡現20個月我才買一般的監聽器(掛床邊果d)阿囡會攞黎玩,又睇唔到樣,佢夜晚有無"褲"被我都唔知。呢隻眼仔可以上牆,收音清,夜視清楚,安裝容易,仲可以乾濕電都得。(衰d果句,工人o係房入面做乜都聽到),值得推介,o係JC SHOP買$1885。

首頁

尾頁

跳至