跳至

首頁

尾頁

公爵府

原文章由 hihirita 於 08-1-24 14:26 發表
你平時一有問題都即刻打返學校架啦, 邊有咁多野問呀, 唔好攪到熹樂好似問題學生咁啦, 係咪比左學費問下野抵d

唔係, 不過唔問, 咁去到仲乜 單對單架喎

侯爵府

有咩問題, 老師都會主動講架啦, 我無尊登諗, 來來去去, 都係問佢上堂尊唔尊心乍
原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-24 14:33 發表

唔係, 不過唔問, 咁去到仲乜 單對單架喎

公爵府

原文章由 hihirita 於 08-1-24 14:40 發表
有咩問題, 老師都會主動講架啦, 我無尊登諗, 來來去去, 都係問佢上堂尊唔尊心乍

IC

咁又係.

熹樂e+識得扮攰呀 有時叫佢做功課, 佢會 話好攰. 跟住叫佢早d 訓, 佢就話e+唔攰, 想玩

男爵府

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-22 08:45 發表
maggie

我睇左小雪blog啦, 小雪大個左呀, 又靚女左

第時大個, 一定好多人追啫, 可以參加選美呀

哈哈~~~因為我要等小雪訓左先訓囉~!同埋佢爸爸打機打到11-12點先訓~咁我先有得用囉~~!
小雪得個樣架咋~~好想佢快d行呀~~!會坐都好喇~~!我邐夏天唔洗著咁多衫可能會好d~~!

http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

男爵府

尋晚冇啦啦發左個好奇怪既夢~~我夢見陀到8個幾月俾人開刀生左個仔~仲要9磅幾重~俾人劏左都唔知咩野事
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

公爵府

原文章由 babymaggieleung 於 08-1-24 15:00 發表

哈哈~~~因為我要等小雪訓左先訓囉~!同埋佢爸爸打機打到11-12點先訓~咁我先有得用囉~~!
小雪得個樣架咋~~好想佢快d行呀~~!會坐都好喇~~!我邐夏天唔洗著咁多衫可能會好d~~! ...

ic
照咁睇, 雖然你唔駛返工, 但都唔比我訓得幾多架炸喎

好快架啦, 努力d 啦, 明天會更好麻

公爵府

原文章由 babymaggieleung 於 08-1-24 15:02 發表
尋晚冇啦啦發左個好奇怪既夢~~我夢見陀到8個幾月俾人開刀生左個仔~仲要9磅幾重~俾人劏左都唔知咩野事

choy, 唔好亂講野

bb 一定會足月出世架

公爵府

早呀, winnie ma + winnie 仔

公爵府

早呀, hihirita

熹樂越大越like模仿爸爸, 好似

爸爸wear 皮帶, 佢又話要
爸爸著波鞋, 佢又要著
爸爸行快d 去睇路, 佢又要去
爸爸wear 手錶, 佢又要
爸爸帶筆, 帶電話出街, 佢又要
我地話佢係小爸爸, 佢不知幾開心

原來d 書冇錯, 男孩子係like 模仿爸爸既

晚上訓覺, 仲成日叫爸爸lam 住佢, 又要拍佢 佢話因為好鐘意爸爸, 咪叫爸爸lam 住自已law

侯爵府

熹樂咁快想做爸爸勒, 恭喜您, 就快有孫抱
希希反而越大越嗲, 要扮bb, 扮細個 有時真係比佢笑鬼c, 但有時又話以前細個讀n1的時侯....., 有時又話尋日細個的時侯.....:lol
希希玩時先like痴住爸爸, 我習慣同佢訓, 佢都想搵番我陪, 但我唔得閒, 爸爸陪都ok:D
今朝佢醒左, 係床好嗲咁不停叫我, 又話媽咪你唔好走啦, 我問咩唔好走, 佢話你唔好返工啦, 我好鐘意你呀, 你唔好返工陪住我啦:lol

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-25 08:38 發表
早呀, hihirita

熹樂越大越like模仿爸爸, 好似

爸爸wear 皮帶, 佢又話要
爸爸著波鞋, 佢又要著
爸爸行快d 去睇路, 佢又要去
爸爸wear 手錶, 佢又要
爸爸帶筆, 帶電話出街, 佢又要
我地話佢係小爸爸, 佢不知幾開心: ...

公爵府

原文章由 hihirita 於 08-1-25 09:39 發表
熹樂咁快想做爸爸勒, 恭喜您, 就快有孫抱
希希反而越大越嗲, 要扮bb, 扮細個 有時真係比佢笑鬼c, 但有時又話以前細個讀n1的時侯....., 有時又話尋日細個的時侯.....:lol
希希玩時先like痴住爸爸, 我習慣 ...

熹樂咪又係成日都話掛住人架, 好假:;pppp: 一放學見到我就話ma ma 我好掛住你呀, 假到c :;pppp:

熹樂有次仲話要同xxx (學校一名女同學) 結婚, 又話同佢婚後會有自已bb 我問佢咁你同唔同爸爸結婚, 佢say no, 因為爸爸係男孩子喎. 我又問佢咁你同唔同媽媽結婚, 佢又say no, 因為媽媽結左婚喎

熹樂以前都係習慣同我訓, 果時我仲好worry 當熹愉出世後點算, 真係好感恩, 當熹愉出世回家後的第二日熹樂就開始同爸爸訓, 熹樂好習慣, 亦冇唔開心:-P e+熹樂仲成日話要同爸爸訓tim :-P

侯爵府

熹樂真係人細鬼大, 好快你就做99同麻麻lu

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-25 10:28 發表

熹樂咪又係成日都話掛住人架, 好假:;pppp: 一放學見到我就話ma ma 我好掛住你呀, 假到c :;pppp:

熹樂有次仲話要同xxx (學校一名女同學) 結婚, 又話同佢婚後會有自已bb 我問佢咁你同唔同爸爸結婚, 佢sa ...

公爵府

原文章由 hihirita 於 08-1-25 10:53 發表
熹樂真係人細鬼大, 好快你就做99同麻麻lu

我最驚冇女仔鐘意佢炸, 佢又唔靚仔, 又唔叻仔 如果佢好似希希咁靚仔就好啦

我想佢未到30就結婚生仔

因為我同老公都老啦麻, 想快d 抱孫

侯爵府

男仔唔水靚仔架, 把口識tump 女仔就得啦, 熹樂咁主動, 你放心佢15歲就比孫你地抱架勒
原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-25 11:11 發表

我最驚冇女仔鐘意佢炸, 佢又唔靚仔, 又唔叻仔 如果佢好似希希咁靚仔就好啦

我想佢未到30就結婚生仔

因為我同老公都老啦麻, 想快d 抱孫 ...

公爵府

原文章由 hihirita 於 08-1-25 11:54 發表
男仔唔水靚仔架, 把口識tump 女仔就得啦, 熹樂咁主動, 你放心佢15歲就比孫你地抱架勒

咁我又唔係好認同喎, 我覺得男仔最緊要係叻仔, 並不是把口識tump 女仔 得把口好乜用喎

15歲就快得濟

我同熹愉報左music wonderland lu

複式洋房

my wife 霖格格病病添....god bless her
感謝主,給我一個心愛的妻子和女兒

珍珠宮

rabbit,

why the topic name is hihirita 過呢呀 ??? You only invite hihirita to chat here ?

公爵府

原文章由 kawaii_ba 於 08-1-25 15:53 發表
my wife 霖格格病病添....god bless her

格格點呀? 好返d 未? 咩事呀?

祝格格早d 好返 :-P

公爵府

原文章由 professor 於 08-1-26 21:26 發表
rabbit,

why the topic name is hihirita 過呢呀 ??? You only invite hihirita to chat here ?

myson ma

i miss you, 好耐冇見啦

唔係呀, 緊係唔係啦.

topics 我改返arm 啦

公爵府

早呀, winnie ma + winnie 仔

搞咩, 呢兩日咁

首頁

尾頁

跳至