跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

我都會入黎ga

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-21 12:37 發表
得返我同你炸, 陰公, 我地要支持落去呀
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

係你就發達la, 而家d 樓係咁升, 尤其市區
rabbit 賺唔少la
原文章由 hihirita 於 08-1-21 15:04 發表
e....個topic 點解轉左名既, 你層樓幾時轉埋我名呀
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

聽日再識過你 ,bye bye

原文章由 hihirita 於 08-1-21 16:51 發表
你仲好講, 唔識我地啦

侯爵府

有, every morning stay good morning to u

早 ar rabbit & hei yu lok

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-22 08:42 發表

仲好講, 你幾可入呢喎

侯爵府

ok thanks !:loveliness:

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-22 08:46 發表
winnie ma, hihirita

http://www.hkedcity.net/article/parent_infant_edu/060710-004/

睇下, 好有用 :loveliness:

侯爵府

仲識變身tim

原文章由 hihirita 於 08-1-22 09:45 發表
衰婆, 今日卒之都肯現身勒咩 :lol

侯爵府

佢叫你唔好上網, 你會唔會聽佢話先

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-22 14:09 發表

咁我唔想出家住

我e+都已經ok 架啦, at least, 冇心同佢作對, 不過當然亦唔係同佢好傾果隻, 總之做返自已的本份, 佢係我manager, 佢叫我做既野, 我一定盡快完成 ...

侯爵府

BYE BYE LU RABBIT & HIHIRITA

侯爵府

插你果個係你老公wor

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-23 08:20 發表

佢會叫都好呀, 只怕佢對住我唔出聲, 係我boss 面前插我back 炸

侯爵府

moring rabbit & 2 sons
原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-23 08:21 發表
早呀, winnie ma + winnie 仔

侯爵府

morning ar rabbit & 2 sons +

e ......d icon 幾好玩BOR 少少忙LA
原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-24 08:29 發表

你好忙呀

侯爵府

有得加咪好law, 我加左=冇加, 晒氣

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-24 08:39 發表
早呀, hihirita

今日多左d 得意icon 喎

有次熹愉係街上見到我公司的同事, 人地叫佢下, 佢識笑喎, 我唸佢係認得, 又晒利喎, 條街咁多人, 都認得.

熹愉e+好為食啦, 見到人地食野, 佢又要食 仲 ...

侯爵府

1 個月1 次, 好密wor ! 咁老師都好勤力bor , 原來有分a,b,c ga ?
winnie 星期6家長日ar, 上學期評估wor, 好緊張ar

原文章由 hihirita 於 08-1-24 09:50 發表
我覺熹愉都幾精靈架, 會唔會第2個bb, 佢地容易d學到野, 因佢會留意哥哥, 想學哥哥
希希尋日又派左上個月既評估, 今年佢地個個月都有評估, 即係教完左個topic 就話番比家長知佢識d 物, 唔識d 物, 之前我一見佢有 ...

侯爵府

OIC....間間學校評估唔同既 !
ai ya......我認ga, ..我係好緊張ga.....係bor幾時到大學呢?
乜你唔緊張ga :lol

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-24 10:41 發表

KAR FUK 的評估係有GRADE 架, 我真係覺得KAR FUK 勁架, 要求高架, 同埋真係間間SCHOOL 都唔同, 聯合冇GRADE 架, 聯合由N1開始便是每完一個單完都會有單完評估, 但評估上只有TICK OR TICK+點, OR X, 冇GRADE 架.

YES, 唔好咁緊張, E+未到4歲就開始緊張, 幾時緊張到讀完大學

侯爵府

係BOR , 都多左一蚊既
原文章由 hihirita 於 08-1-24 11:08 發表
有得加點會=無得加呀, 多左一蚊都多一蚊啦

侯爵府

好深ar, k1 已經教咁多野ga la ......好驚bor !
好緊張ga 我, 好驚老師向我投訴佢ar ma:;pppp:

原文章由 hihirita 於 08-1-24 11:17 發表
今年一個月有一次評估, 每一次唔同topic 囉, 又或者好似英文, 今期教umbrella, under, vase, van, wall & walk, 仲有有關既句字, 如open you mouth u,u, u, 咁上堂時睇佢識唔識囉, 有a,b,c,d,e 分架, a 係表現優異, ...

侯爵府

morning rabbit & hei yu lok

係lu ,就黎凍c 禾la

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 08:13 發表

搞咩, 呢兩日咁

侯爵府

又冇攪錯ar, 出街唔帶片ga , 你個仔好大咩 hei yu 識同你講痾屎咩 , 你趕得切去toilet 逗佢ga
winnie 已家先叫做識忍下, 去到toilet 先痾咋

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 08:18 發表
早呀, hihirita

sunday 好lun 盡, siti 放幾時鐘頭假, 我地咪一家人出去apm jusco 睇下糖果, 點知, 熹愉要or 臭臭, 仲未呢得切帶佢去washroom or 佢已or 左係片片, 我地乜都冇帶, 同佢wash 好後, 冇片著, 拿拿聲返 ...

侯爵府

呢個topic 好型, 差d 唔識入黎tim
原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 08:12 發表

myson ma

i miss you, 好耐冇見啦

唔係呀, 緊係唔係啦.

topics 我改返arm 啦

侯爵府

係lu, 咁濕d 衫都唔乾, 我媽又ee oo ga la

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-29 08:33 發表
早呀, WINNIE MA + WINNIE 仔

好煩呀, 咁潮濕

首頁
12345...6

尾頁

跳至