美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

除了兩款BB CREAM外~你們對DR JART的哪些東西有興趣呢?

大宅

PORE X power 和 make up remover cleaner, 你幾時再團訂呀?

男爵府

畀面勳章

原文章由 小兒兒 於 08-2-14 11:44 發表
PORE X power 和 make up remover cleaner, 你幾時再團訂呀?

I'm looking forward to it too

大宅

上次買左支黑bb,好正呀! 今次訂購都預埋我呀!

大宅

黑bb會否太潤出油呀? 我現時用銀bb, 無出油都ok, 只係冬天不太潤.

伯爵府

黑B 賣幾錢呀? 唔該

大宅

原文章由 小兒兒 於 08-2-14 11:44 發表

我今次訂左黑B,銀B(SPF35),碎粉,EYE BALM,綠茶洗面粉,炭洗面皂,WATER DROP(白色樽)

韓國那邊前幾日至放完新年假~~我今日俾左錢佢地~~而家等緊空運資料同文件(我今次要自己去機場提貨,因為太重用唔到EMS...真係唔知到時點攪)

價錢方面(for BK members only)已經大致計好(希望運費在預算之內)~~

希望下星期D貨會到我屋企啦~~到時就會出新POST了~~

小兒兒: 你所講的make up remover cleaner是不是新出的MAGIC CLEANSING OIL FOAM?<--呢隻我原本有D興趣,不過由於未試過,唔知個效果係點,所以無訂到~~唔知佢地今次會唔會跟呢款SAMPLE俾我呢?

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

TW

我想要一支黑B(幾錢?), 你有無訂多如有可否留一支給我?
另外我想問碎粉幾錢呀? 唔該!

原文章由 TW 於 08-2-15 00:41 發表

我今次訂左黑B,銀B(SPF35),碎粉,EYE BALM,綠茶洗面粉,炭洗面皂,WATER DROP(白色樽)

韓國那邊前幾日至放完新年假~~我今日俾左錢佢地~~而家等緊空運資料同文件(我今次要自己去機場提貨,因為太重用唔到EMS...真係唔 ...

大宅

"炭洗面皂"有無多D資料, 我有興趣

大宅

原文章由 mdl832832 於 08-2-15 16:39 發表
"炭洗面皂"有無多D資料, 我有興趣

"炭洗面皂"資料可到以下LINK參考~~

http://hk.myblog.yahoo.com/chinghin1627/article?mid=28

大宅

我想買WATER DROP呀 , thanks

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問銀bb幾錢,summer用ok ?

別墅

請問現在還可不可以訂黑BB?

男爵府

I want to buy bb cream (black label)

大宅

各位~去下面"集體訂購"睇下啦~~

http://forum.baby-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=28&page=1

首頁

尾頁

跳至